Festivalul de dulciuri alese - Sweet Fest, la Bucureşti cu prilejul Halloween-ului

Festivalul de dulciuri alese - Sweet Fest va fi organizat între 26 şi 28 octombrie, la Hanul lui Manuc din Bucureşti, cu o varietate de dulciuri şi poveşti de groază, cu ocazia Halloween-ului.

703 afișări
Imaginea articolului Festivalul de dulciuri alese - Sweet Fest, la Bucureşti cu prilejul Halloween-ului

Festivalul de dulciuri alese - Sweet Fest, la Bucureşti cu prilejul Halloween-ului (Imagine: George Calin/ Mediafax Foto)

La târg, vizitatorii vor găsi dulciuri şi delicatese din cele mai variate: de la prăjituri delicioase de casă şi cozonac, tarte, miere de albine, specialităţi internaţionale, baclava, ciocolată cu condimente şi brioşe până la praline belgiene fine, zeci de sortimente de ceaiuri, cafea proaspăt prăjită şi esenţe naturale.

În plus, cei interesaţi vor lua parte la demonstraţii culinare în care vor descoperi secretele unor dulciuri preparate pe loc, iar cei mici vor fi pictaţi pe faţă, într-o atmosferă de Halloween.

Accesul vizitatorilor la Sweet Fest este gratuit.

Evenimentul debutează vineri, 26 octombrie, la 10.00, şi se încheie duminică, 28 octombrie, la 19.00.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai. Halloween se sărbătoreşte în noaptea de 31 octombrie, precedând sărbătoarea creştină Ziua tuturor sfinţilor de pe 1 noiembrie. Obiceiuri specifice de Halloween sunt realizarea de dovleci sculptaţi, luminaţi cu ajutorul unor cu felinare, folosiţi la decorarea caselor şi grădinilor sau ca lanternă, dar şi costumarea în personaje desprinse din poveştile de groază. Copiii costumaţi astfel colidă din casă în casă şi sunt recompensaţi cu dulciuri pentru creativitate. Cele mai populare dulciuri pregătite pentru această sărbătoare sunt merele glazurate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici