Festivalul Mamaia 2007 începe joi

Cea de-a 37-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2007 ia startul joi seara, urmând să se desfăşoare pe parcursul a patru zile, dintre care primele trei vor fi dedicate concursului, iar ultima Galei Laureaţilor, întreg evenimentul fiind transmis de TVR 1 şi TVR Internaţional.

3 afișări
Imaginea articolului Festivalul Mamaia 2007 începe joi

Începe Festivalul Mamaia 2007

Cei 20 de interpreţi selecţionaţi de juriul de la Bucureşti şi cele 18 piese alese la preselecţie vor fi împărţite în primele două seri de concurs, astfel încât, la ora 21.00 se va desfăşura concursul Secţiunii Interpretare, iar de la 22.15 cel al Secţiunii Creaţie.

De asemenea, mai mulţi interpreţi cunoscuţi şi-au anunţat prezenţa în cadrul festivalului cu recitaluri. Astfel, joi, de la ora 23.45, Mihai Trăistariu şi invitaţii săi vor susţine un concert de peste o oră şi jumătate. Vineri seara, de la aceeaşi oră, pe scena festivalului de la Mamaia va urca trupa Millenium. Sâmbătă, de la 21.00, membrii juriului au decis să arate românilor că au pus note concurenţilor în cunoştinţă de cauză şi vor oferi turiştilor de la Mamaia şi telespectatorilor TVR un recital pop-rock, iar la ora 23.10 se vor prezenta în spectatorilor alte trei trupe: Mondial, Taxi şi Krypton. Duminică, la ora 21.00, începe Gala Laureaţilor. După Gală, trupa VH2 va închide festivalul.

De la 00.50, Cătălin Măruţă va modera o emisiune Dopo Festival, unde va comenta, alături de juraţi, de concurenţi şi de reprezentanţi ai presei, toate cele întâmplate de-a lungul celor patru zile de festival.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici