Fiica biologică a cuplului Jolie-Pitt, ţinta unei răpiri

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt au întărit măsurile de securitate la locuinţa lor din Los Angeles, după ce au aflat că fiica lor biologică, Shiloh, în vârstă de 20 de luni, ar putea fi ţinta unei răpiri,informează thisislondon.co.uk .

1 afișare
Imaginea articolului Fiica biologică a cuplului Jolie-Pitt, ţinta unei răpiri

Fiica biologică a cuplului Jolie-Pitt, ţinta unei răpiri

Potrivit presei americane, la uşa locuinţei celebrului cuplu hollywoodian a fost lăsat un bilet, cu mesajul "Am ajuns deja foarte aproape", însoţit de o fotografie a copilului.

"S-au speriat de moarte", a declarat o sursă apropiată actorilor. "Shiloh beneficiază de pază non-stop, iar Brad şi Angie încearcă să o scoată afară din casă cât mai puţin", a adăugat sursa.

Biletul a fost trimis la începutul lunii ianuarie, potrivit presei americane.

Potrivit publicaţiei Life & Style, Shiloh - singurul copil biologic al cuplului - nu a mai fost fotografiată în public de pe 4 ianuarie.

În noiembrie 2007, două focuri de armă au fost trase lângă locuinţa actorilor din Los Feliz, California.

Cei doi actori "au mai primit ameninţări de răpire la adresa copiilor lor, dar, de data aceasta, s-a ajuns foarte aproape", a spus sursa.

Alte surse spun că locuinţele celor doi actori sunt printre cele mai securizate din lumea showbiz-ului şi se pare că, în 2008, factura lor pentru măsurile de securitate ar putea ajunge la 4,8 milioane de dolari.

În afară de Shiloh, Pitt şi Jolie mai au trei copii adoptaţi, Maddox, în vârstă de şase ani, Pax, în vârstă de patru ani, şi Zahara, în vârstă de trei ani.

Presa din Statele Unite speculează de câteva săptămâni că Angelina ar putea fi din nou însărcinată, cu gemeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici