Fiica lui Al Pacino, arestată pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului şi drogurilor

Julie Marie Pacino, fiica celebrului actor Al Pacino, în vârstă de 21 de ani, a fost arestată sâmbătă, în New York, fiind acuzată că s-ar fi urcat la volan după ce consumase băuturi alcoolice şi fumase marijuana.

179 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Al Pacino, arestată pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului şi drogurilor

Fiica lui Al Pacino, arestată pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului şi drogurilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aparent, Al Pacino s-ar fi întors în grabă la New York pentru a fi alături de fiica sa. El a fost văzut într-un aeroport din New York foarte grăbit, alături de iubita sa, actriţa argentiniană Lucila Sola, informează dailymail.co.uk.

Potrivit unor documente ale poliţiei, Julie Marie Pacino le-ar fi spus poliţiştilor care au tras-o pe dreapta că a băut trei beri şi a fumat marijuana înainte de a se urca la volan.

Julie conducea un Mercedes Benz din 2009, care avea talonul expirat, când a fost oprită de poliţie, în jurul orei locale 01:35. Ea a fost arestată şi acuzată de comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului şi drogurilor. În maşina lui Julie Marie Pacino se mai afla un bărbat.

"Da, am băut trei beri şi am fumat marijuana acasă. Asta s-a întâmplat în urmă cu mai multe ore", le-a spus Julie Marie Pacino poliţiştilor.

Jeff Berg, agentul lui Al Pacino, a declarat că actorul nu ştia nimic despre acest incident.

Actorul american în vârstă de 71 de ani nu a fost căsătorit niciodată, dar are trei copii, Julie Marie şi gemenii Anton James şi Olivia Rose, în vârstă de 10 ani.

Printre fostele sale iubite se numără Diane Keaton, Tuesday Weld, Marthe Keller, Kathleen Quinlan, Beverly D'Angelo şi Lyndall Hobbs.

Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut în ultimii ani şi în "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, şi în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007). În prezent, Al Pacino lucrează la filmul "Gotti: Three Generations", unde joacă alături de John Travolta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici