Fiica lui Will Smith vrea să fie ca Paris Hilton

Fiica actorului american Will Smith, Willow, în vârstă de 7 ani, care îşi va face curând debutul ca actriţă, în filmul tatălui său "Legendă vie", îşi doreşte "să fie ca Paris Hilton", adică să apară la televizor, informează people.com.

4 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Will Smith vrea să fie ca Paris Hilton

Foto www.people.com

Will Smith şi-a făcut deja star unul dintre cei trei copiii ai săi, Jaden, în vârstă de 9 ani, cei doi jucând împreună în drama "În căutarea fericirii" (2006).

Potrivit sursei citate, microbul actoriei a mai cuprins, însă, un membru al familiei sale, pe Willow, în vârstă de 7 ani, care a debutat alături de tatăl său în thriller-ul SF "Legendă vie", programat pentru lansare pe 14 decembrie.

"Are energie şi se conectează la emoţia umană", a declarat Smith. "Cred că (dorinţa de a juca n.red.) se datorează faptului că l-a văzut pe Jaden în «În căutarea fericirii». L-a văzut pe Jaden şi a spus «Vreau şi eu»", a adăugat actorul.

Starul din "Bărbaţi în negru" spune că nu există prea multă tensiune între cei doi copii ai săi pentru că au stiluri de interpretare şi scopuri diferite.

"Jaden este ca Johnny Depp", a spus Smith. "Vrea să facă o treabă bună... îi place să joace, vrea să facă doar filme bune", a explicat acesta.

"Şi Willow este ca Paris Hilton", a spus Smith râzând. ""Willow vrea să apară la televizor", a adăugat acesta.

Smith a mai spus că personalitatea puternică a fiicei sale contribuie la o etică profesională impresionantă. "Nu munceşti cu Willow", a spus Smith, "Munceşti pentru Willow".

Fetiţa a avut de filmat o secvenţă la o temperatură foarte joasă: "Willow stătea acolo, cu lucrurile ei şi îi era frig şi era uşor nervoasă. S-a uitat la mine şi mi-a spus «Tati, nu contează cât este de frig. Voi termina scena»". "Iar eu mă gândeam «Wow, e bine iubito, pentru că tati pleacă dacă se face mai frig de atât»".

Un alt motiv pentru puternicul simţ al profesionalismului: copiii lui Will şi ai soţiei sale, Jada Pinkett Smith, participă la audiţii pentru a juca în filme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici