Fiica solistei Eurythmics, Annie Lennox, implicată într-un accident nautic. Iubitul ei, dat dispărut

Tali Lennox, fiica în vârstă de 22 de ani a cântăreţei Annie Lennox, a fost implicată weekendul trecut într-un accident nautic, în urma căruia iubitul ei a fost dat dispărut, informează contactmusic.com.

441 afișări
Imaginea articolului Fiica solistei Eurythmics, Annie Lennox, implicată într-un accident nautic. Iubitul ei, dat dispărut

Annie Lennox (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tali Lennox şi iubitul ei, Ian Jones, în vârstă de 32 de ani, se plimbau cu caiacul pe râul Hudson din New York, sâmbătă dimineaţă, în momentul în care ambarcaţiunea lor s-a răsturnat.

Potrivit poliţiei locale, consumul de alcool ar fi avut un anumit rol în producerea acceidentului.

Tali Lennox a fost despărţită de curenţii acvatici de iubitul ei şi a fost salvată din apele râului Hudson de pasagerii unei bărci cu motor. Ea a alertat imediat autorităţile în legătură cu lipsa iubitului ei, care este fotograf, iar o operaţiune de căutare a fost lansată. Poliţia a sistat însă căutările sâmbătă seară, după lăsarea întunericului, dar le-au reluat duminică dimineaţă.

Potrivit mai multor publicaţii americane, nici Tali Lennox, nici iubitul ei nu purtau veste de salvare în momentul în care caiacul lor s-a răsturnat. Tali Lennox nu a fost rănită şi nu a avut nevoie să fie transportată la spital, afirmă Poughkeepsie Journal.

Tali este cea mai tânără dintre cele două fiice pe care cântăreaţa scoţiană Annie Lennox le are cu al doilea soţ al ei, producătorul israelian de film Uri Fruchtmann.

Celebră pentru stilul său androgin, părul blond tuns scurt şi vocea sa specială, cântăreaţa Annie Lennox a vândut peste 80 de milioane de discuri în timpul carierei, care numără hituri precum "Sweet Dreams (Are Made of This)" - pe care l-a cântat în duet cu Dave Stewart, partenerul ei din grupul Eurythmics, şi "No More I Love You's".

Grupul pop Eurythmics, format în anii '80 de Lennox alături de Dave Stewart, nu s-a destrămat niciodată oficial, însă cântăreaţa s-a distanţat de partenerul său muzical în anii '90 şi a continuat cu succes o carieră solo. Lennox şi Stewart s-au reunit în 1999, când au lansat albumul "Peace", urmat de un turneu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici