Film erotic inspirat de Sarah Palin

Larry Flynt, unul dintre cele mai importante nume din industria pornografică americană, a produs un film intitulat "Who's Nailin' Paylin", rolul principal fiind distribuit unei sosii a candidatei republicane la funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite, Sarah Palin.

1153 afișări
Imaginea articolului Film erotic inspirat de Sarah Palin

Film erotic inspirat de Sarah Palin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lung metrajul, ale cărui fragmente sunt vândute pe site-ul revistei Hustler, o are în rolul principal pe Serra Paylin care poartă celebrii ochelari ai candidatului republican, dar şi actriţe care seamănă cu secretarul de Stat Condoleeza Rice şi cu senatorul democrat Hillary Clinton.

În prima scenă a filmului, guvernatoarea unui stat înzăpezit deschide uşa unor soldaţi ruşi care îi cer permisiunea de a da un telefon la Kremlin. Ea acceptă, "în spiritul relaţiilor externe".

Adevărata Sarah Palin a fost criticată pentru faptul că a declarat, fără a da explicaţii, că apropierea dintre casa ei din Alaska şi Rusia i-a oferit o viziune asupra politicii externe.

Larry Flynt, un democrat, deţine un blog unde se prezintă drept apărător al libertăţii de exprimare şi adoptă o poziţie fermă împotriva candidatului republican la preşedinţie, John McCain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici