Filmul "Alertă de grad zero", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Alertă de grad zero/ White House Down" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 285.551 de lei şi 15.302 spectatori, informează Asociaţia Film România.

251 afișări
Imaginea articolului Filmul "Alertă de grad zero", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Alertă de grad zero", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Poliţistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi.

Pe locul al doilea s-a clasat liderul de weekendul trecut, "Cercul de foc/ Pacific Rim", care de data aceasta a avut încasări de 272.527 de lei şi 12.342 de spectatori. Această superproducţie hollywoodiană descrie lupta titanică dintre uriaşii roboţi teleghidaţi de oameni şi o armată de monştri extratereştri ieşiţi din fundul oceanului. Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

Pe poziţia a treia s-a clasat filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2", care a avut încasări de 246.048 de lei şi 12.676 de spectatori. Publicul este invitat la noi aventuri comice alături de (fostul) super-ticălos Gru (vocea fiind asigurată de Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi o suită de personaje noi şi scandalos de nostime.

Locul al patrulea a fost ocupat weekendul acesta de premiera "R.I.P.D. Copoi pentru strigoi", care a avut încasări de 237.928 de lei şi 11.906 spectatori. "R.I.P.D."este o comedie de acţiune supranaturală, cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds, despre doi poliţişti morţi şi nu prea, care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace.

Pe poziţia a cincea s-a clasat "Captură la dublu/ The Heat", care a avut încasări de 118.761 de lei şi 6.141 de spectatori. Melissa McCarthy este Shannon, o poliţistă cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede ţandăra încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Asta până când Shannon este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI, sofisticata şi aroganta Sarah (Sandra Bullock), pentru a prinde un periculos traficant de droguri.

În total, cinematografele au avut încasări de 1.681.207 lei şi 84.698 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici