Filmul care marchează debutul regizoral al Angelinei Jolie va fi lansat pe 23 decembrie

Filmul care marchează debutul regizoral al actriţei americane Angelina Jolie se va intitula "In the Land of Blood and Honey" şi va fi lansat pe marile ecrane pe 23 decembrie.

294 afișări
Imaginea articolului Filmul care marchează debutul regizoral al Angelinei Jolie va fi lansat pe 23 decembrie

Filmul care marchează debutul regizoral al Angelinei Jolie va fi lansat pe 23 decembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit accesshollywood.com, acest lungmetraj va fi distribuit de FilmDistrict, o filială a grupului GK Films.

Anunţând această achiziţie, duminică, la Festivalul de Film de la Cannes, Graham King, fondatorul grupului GK Films, a declarat că filmul de debut al Angelinei Jolie în calitate de regizoare "semnalează apariţia unui povestitor visceral şi fascinant".

Filmul are o distribuţie alcătuită în totalitate din actori bosniaci, cei mai mulţi dintre aceştia fiind copii în perioada războiului care a devastat această ţară în anii '90.

Potrivit sinopsisului oficial, filmul are ca temă centrală o poveste de dragoste din timpul războiului din Bosnia (1992 - 1995), între un gardian sârb dintr-un lagăr de prizonieri, care face eforturi foarte mari pentru a o proteja pe fosta lui iubită, o femeie musulmană, încarcerată în acel loc.

Angelina Jolie se află deja la Festivalul de Film de la Cannes unde participă la acţiunile de promovare a filmului de animaţie "King Fu Panda 2". Partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt, se află şi el la Cannes, pentru a promova drama "The Tree of Life" regizată de Terrence Malick şi care are premiera luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici