Filmul "Cavalerul Negru: Legenda renaşte", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme se mai află în top - VIDEO

Filmul "Cavalerul Negru: Legenda renaşte", cea mai recentă peliculă a francizei "Batman", a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 1.016.457 de lei şi 56.682 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

750 afișări
Imaginea articolului Filmul "Cavalerul Negru: Legenda renaşte", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme se mai află în top - VIDEO

Filmul "Cavalerul Negru: Legenda renaşte", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme se mai află în top - VIDEO

Au trecut opt ani de când Batman a dispărut în noapte, transformându-se din acel moment din erou în fugar. Asumându-şi vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru (Christian Bale) a sacrificat totul pentru ceea ce el şi Comisarul Gordon sperau că e o cauză mai bună. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea oraşului Gotham fiind zdrobită sub greutatea Actului Dent împotriva infracţionalităţii. Dar totul se va schimba odată cu sosirea unui hoţ ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasă se dovedeşte a fi apariţia lui Bane, un terorist mascat al cărui crud plan pentru Gotham îl determină pe Batman să iasă din exilul auto-impus. Dar chiar şi atunci când îşi pune pelerina şi masca, e posibil ca Batman să nu se poată măsura cu Bane.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend s-a clasat "Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă", cu încasări de 341.120 de lei şi 15.904 spectatori. Unul dintre cele mai iubite triouri din istoria cinematografiei - Manny, Diego şi Sid - porneşte în cea mai mare aventură de până acum, după ce un cataclism trimite în derivă un întreg continent. Separaţi de restul turmei, ei folosesc un aisberg pe post de barcă improvizată şi se lansează într-o epopee maritimă în încercarea disperată de a-i găsi pe ceilalţi. Înainte să devină eroi şi să reuşească imposibilul, Manny şi gaşca lui sunt supuşi celor mai grele încercări prin care au trecut vreodată. Se confruntă cu tot soiul de creaturi marine exotice, explorează cu curaj o nouă lume, plină de pericole necunoscute, şi se luptă cu piraţi nemiloşi. Bineînţeles că din această aventură nu putea lipsi Scrat, a cărui reuniune cu ghinda sa blestemată îl catapultează în locuri în care nicio veveriţă preistorică nu a mai ajuns vreodată. Printre actorii care dau voce simpaticelor personaje se numără Ray Romano (Manny), John Leguizamo (Sid), Denis Leary (Diego) şi Queen Latifah (Ellie).

Primele trei filme din franciza "Epoca de gheaţă/ Ice Age" au generat încasări de aproape 2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Pe poziţia a treia s-a clasat Ted", cu încasări de 138.319 lei şi 7.615 spectatori. "Ted" este o comedie ireverenţioasă despre relaţia dintre un urs de pluş şi un bărbat în toată firea. Scenariul este semnat de Seth MacFarlane, Alec Sulkin şi Wellesley Wild, iar din distribuţie fac parte Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Joel McHale şi Seth MacFarlane, în rolul lui Ted.

Seth MacFarlane, creatorul seriei-cult de animaţie "Family Guy", aduce pentru prima dată pe marele ecran, ca regizor şi scenarist, umorul special care l-a făcut celebru. "Ted" este povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un tip care a trecut de mult de vârsta copilăriei, dar care acum trebuie să-i ţină piept lui Ted, ursuleţul său preferat, după ce acesta prinde viaţă şi, aşa cum John îşi dorea încă din copilărie, nu-l mai scapă din ochi nicio secundă.

Pe locul al patrulea s-a clasat "Uimitorul Om - Păianjen", care a avut încasări de 114.863 de lei şi 5.371 de spectatori. Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de părinţi în copilărie şi lăsat în grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) şi a mătuşii May (interpretată de Sally Field). Ca mulţi alţi tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identităţi. În acelaşi timp, trăieşte prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone). Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea şi implicarea într-o relaţie care se dovedeşte a fi plină de secrete.

Pe poziţia a cincea s-a situat "Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa", cu încasări de 69.680 de lei şi 3.491 de spectatori. Cel de-al treilea opus din franciza "Madagascar", regizat de Eric Darnell şi care beneficiază de vocile actorilor Ben Stiller şi Chris Rock, este o nouă expediţie care îi poartă pe eroii evadaţi de la o grădină zoologică newyorkeză spre un circ ambulant, prin Europa.

În total, cinematografele româneşti au avut, în weekend, încasări de 1.811.556 de lei şi 95.353 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici