Filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2", interzis în cinematografele din China - VIDEO

Filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2", produs de studiourile Universal, nu va putea fi lansat în cinematografele din China continentală.

827 afișări
Imaginea articolului Filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2", interzis în cinematografele din China - VIDEO

Filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2", interzis în cinematografele din China - VIDEO (Captura video)

Astfel, potrivit sursei citate, decizia oficialilor chinezi se înscrie în încercările oficialilor din această ţară de a diminua entuziasmul populaţiei pentru animaţiile de import, informează hollywoodreporter.com.

Un purtător de cuvânt al studiourilor Universal a confirmat faptul că filmul nu va putea fi lansat în China continentală. În mod similar, primul film din această franciză, lansat în 2010, nu a primit acordul pentru a fi difuzat în China.

"Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2", lansat cu mare succes în Hong Kong, unde a încasat deja 3,2 milioane de dolari din vânzările de bilete, este unul dintre cele mai aşteptate filme în China continentală.

Anunţul a reprezentat o surpriză, având în vedere că presa chineză a difuzat informaţii regulat despre această peliculă.

Marţi, Beijing Youth Daily, publicaţia Ligii Tineretului Comunist, a publicat un articol în care remarca succesul pe care filmul l-a avut în Statele Unite ale Americii, afirmând, totodată, că există "speranţe" ca lungmetrajul să fie lansat şi în China.

În cazul în care decizia oficialillor va rămâne neschimbată, "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2" va deveni cel mai recent film de animaţie de la Hollywood care nu a putut fi lansat în China.

Scenariul filmului "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2" este semnat de Cinco Paul şi Ken Daurio, iar regia - de Chris Renaud şi Pierre Coffin.

Universal Pictures şi Illumination Entertainment au încântat publicul din întreaga lume, în 2010, cu blockbuster-ul "Sunt un mic ticălos/ Despicable Me", care a vândut bilete în valoare de peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animaţie din istoria SUA prin prisma încasărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici