Filmul "Jurassic Park 4" va fi lansat pe 13 iunie 2014

A patra parte a seriei de succes "Jurassic Park", produsă de celebrul Steven Spielberg, va fi lansată pe 13 iunie 2014 şi va fi filmată în versiune 3D.

682 afișări
Imaginea articolului Filmul "Jurassic Park 4" va fi lansat pe 13 iunie 2014

Filmul "Jurassic Park 4" va fi lansat pe 13 iunie 2014

În decembrie 2011, Spielberg a declarat că filmul "Jurassic Park" ar fi perfect pentru o adaptare 3D. Spielberg a mai spus atunci că regizorul James Cameron a realizat "cel mai grozav 3D din istorie ("Avatar", n.r.)".

"Dacă urmăm principiile sale (ale lui James Cameron, n.r.), mai multe filme vor fi relansate în 3D, dar singurul film pe care sunt eu interesat să-l reiau este primul «Jurassic»", a spus Spielberg.

Adaptarea originală a romanului din 1900 al lui Michael Crichton, filmul "Jurassic Park" din 1993 a avut încasări de 915 milioane de dolari la nivel mondial şi două continuări: "Lumea dispărută: Jurassic Park/ The Lost World: Jurassic Park" (1997) şi "Jurassic Park III" (2001).

În ianuarie 2012, Spielberg a declarat că nu va regiza el "Jurassic Park 4", un nou film din franciza de succes aflat în pregătire, pe care însă îl va produce - alături de Frank Marshall -, aşa cum s-a întâmplat cu toate lungmetrajele seriei. Spielberg a regizat primele două părţi ale seriei, însă partea a treia a fost regizată de Joe Johnston.

Rick Jaffa şi Amanda Silver ("Planeta maimuţelor. Invazia/ Rise of the Planet of the Apes") vor fi scenariştii noului film.

Regizorul şi producătorul Steven Spielberg este una dintre cele mai influente personalităţi din industria filmului. A regizat 50 de filme şi a produs peste o sută într-o carieră impresionantă de patru decenii. Filme ca "Fălci", "E.T. Extraterestrul" şi "Jurassic Park" au marcat totodată momente importante în istoria cinematografiei. Spielberg a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cea mai bună regie: în 1993, pentru "Lista lui Schindler", şi în 1998, pentru "Salvaţi soldatul Ryan".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici