Filmul Madonnei despre copiii din Malawi - cap de afiş la festivalul lui Michael Moore

Documentarul "I am because we are", produs de cântăreaţa Madonna despre copiii orfani, bolnavi de SIDA din Malawi, este cap de afiş la Traverse City Film Festival, care va avea loc în august, la Michigan, SUA, festival alternativ organizat de Michael Moore, informează hollywood.com.

20 afișări
Imaginea articolului Filmul Madonnei despre copiii din Malawi - cap de afiş la festivalul lui Michael Moore

Filmul Madonnei despre copiii din Malawi - cap de afiş la festivalul lui Michael Moore (Imagine: Mediafax Foto)

"Madonna va prezenta filmul, îl va urmări alături de public şi va participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri după proiecţie. Este un lucru imens pentru festivalul de film şi pentru Traverse City", a declarat Moore, entuziasmat.

"A petrecut ultimii ani filmând prin ce trec oamenii şi eforturile de a-i ajuta. Am văzut filmul acum o lună. Este un film fantastic, puternic", a subliniat Moore.

Madonna şi-a prezentat miercuri, la Festivalul de Film de la Cannes, în afara competiţiei, documentarul "I am because we are", al cărui scenariu îl semnează.

Documentarul "I Am Because We Are", produs de Madonna şi regizat de Nathan Rissman, a fost prezentat în premieră în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Filmul prezintă dificultăţile copiilor săraci din Malawi, o ţară în care Madonna are mai multe proiecte umanitare, din 2006, şi de unde vrea să adopte un băieţel împreună cu soţul său, regizorul britanic Guy Richie.

Madonna a debutat ca regizor anul acesta, la cea de-a 58-a ediţie a Festivalului de la Berlin, cu "Filth and Wisdom", un film şocant, la fel ca şi imaginea sa, un amestec de muzică, sex, căutare a spiritualităţii şi a bogăţiei, care, deşi a fost aşteptat cu mare interes, nu a avut parte decât de o primire călduţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici