Filmul "Max Payne", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

Filmul "Max Payne", cea mai recentă producţie a studiourilor 20th Century Fox, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, în prima săptămână de la lansarea pe marile ecrane, după ce a obţinut încasări de 18 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

54 afișări
Imaginea articolului Filmul "Max Payne", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

Filmul "Max Payne", pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul, inspirat din jocul video cu acelaşi nume, prezintă povestea unui membru al Agenţiei Antidrog, a cărui familie a fost omorâtă în urma unei conspiraţii, şi a unui asasin al cărui scop este acela de a răzbuna moartea surorii sale. Rolurile principale din film sunt interpretate de actorul american Mark Wahlberg şi de Mila Kunis.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat filmul "Beverly Hills Chihuahua", care a avut încasări de 11,2 milioane de dolari, acesta fiind urmat de "The Secret Life of Bees" (11,05 milioane de dolari), cu Dakota Fanning şi Queen Latifah în rolurile principale. "The Secret Life of Bees" prezintă povestea unei tinere fete nevoită să fugă alături de guvernanta ei de culoare de la ferma la care locuiau, în urma unui scandal cu implicaţii rasiste.

Pe locul al patrulea s-a situat filmul "W.", în regia lui Oliver Stone, care a avut încasări de 10,55 milioane dolari. Filmul este o cronică a vieţii şi a anilor petrecuţi la Casa Albă de preşedintele american George W. Bush.

Thriller-ul SF "Ochi de vultur/ Eagle Eye", cu Shia LaBeouf şi Michelle Monaghan în rolurile principale, a coborât de pe al patrulea pe al cincilea loc, în a patra săptămână de la lansare, după ce a obţinut încasări de 7,34 milioane de dolari. Filmul, în regia lui D. J. Caruso, prezintă povestea unui tânăr, interpretat de Shia LaBeouf, care este luat drept terorist după moartea misterioasă a fratelui său geamăn.

Filmul "Un ghem de minciuni", noul lungmetraj al lui Ridley Scott, cu Leonardo DiCaprio şi Russell Crowe în rolurile principale, a obţinut încasări de 6,88 milioane de dolari şi se situează pe poziţia a şasea.

Lungmetrajul "Carantina" a obţinut încasări de 6,3 milioane dolari şi se află pe poziţia a şaptea în clasament. Filmul prezintă povestea unui grup de oameni, printre care un cameraman şi un reporter, care devin captivi în apartamentul unei clădiri după ce o tulpină mortală de rabie începe să se extindă în Los Angeles.

Comedia romantică "Playlist pentru Nick şi Norah", cu tânărul actor canadian Michael Cera, s-a situat locul al optulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,9 milioane de dolari.

Pe poziţia a noua s-a situat filmul "Sex Drive", cu încasări de 3,56 milioane de dolari, iar comedia romantică "Nopţi în Rodanthe/ Nights in Rodanthe", cu Richard Gere şi Diane Lane, încheie topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 2,68 milioane de dolari.

Max Payne

Beverly Hills Chihuahua

The Secret Life of Bees

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici