Filmul "Oceans's Thirteen - Acum sunt 13" va avea premiera în cinematografele româneşti pe 22 iunie

Danny (George Clooney), Rusty (Brad Pitt), Linus (Matt Damon) şi restul găştii specializate în hoţii ingenioase se reunesc pentru încă o lovitură, în filmul "Ocean's Thirteen – Acum sunt 13", regizat tot de Steven Soderbergh, care a realizat "Ocean's Eleven" şi "Ocean's Twelve".

1 afișare

Danny (George Clooney), Rusty (Brad Pitt), Linus (Matt Damon) şi restul găştii specializate în hoţii ingenioase se reunesc pentru încă o lovitură, în filmul "Ocean's Thirteen – Acum sunt 13", regizat tot de Steven Soderbergh, care a realizat "Ocean's Eleven" şi "Ocean's Twelve".

De data aceasta pe Danny şi ceilalţi îi ajută şi vechiul lor adversar, Terry Benedict (Andy Garcia), numai că cei 13 nu duc deloc lipsă de inamici.

Danny Ocean şi gaşca sa de "bandiţi" au un motiv mai mult decât întemeiat pentru a finaliza cea mai ambiţioasă şi riscantă tâlhărie dintr-un cazinou: să-l apere pe al lor. Le va trebui, însă, foarte mult noroc pentru a-l distruge pe Willy Bank. Proprietarul cazinoului, nemilosul Bank (Al Pacino), nu şi-a imaginat vreodată că afacerea lui va avea de suferit. Dar a calculat greşit. Chiar dacă l-a "înfruntat" pe unul dintre prietenii lui Danny Ocean, Reuben Tishikoff (Elliott Gould), trimiţându-l la ospiciu, ceilalţicolaboratori ai lui Ocean au rămas pe poziţii. Şi au un obiectiv de îndeplinit: să-l umilească pe Bank la petrecerea de deschidere a noului său cazinou, numit "Banca".

Strategia va fi una dublă. În primul rând, ei îl vor distruge financiar pe Bank. Pe lângă aceasta, gaşca lui Ocean va lovi în mândria lui Bank, iar reputaţia sa ca singurul hotelier care a câştigat Premiul Cinci Diamante al Consiliului de Spectacol Regal pentru fiecare dintre hotelurile sale va avea de suferit.

Planul este elaborat, periculos şi aproape imposibil, însă dorinţa de a-l răzbuna pe Reuben nu mai ţine seama de nici o piedică.

Pelicula "Ocean’s Thirteen - Acum sunt 13", care va avea premiera în România pe 22 iunie,reuneşte vedete precum George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Al Pacino, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Jemison, Shaobo Qin, Carl Reiner şi Elliott Gould. Scenariul le aparţine lui Brian Koppelman şi David Levien.

Producţia a beneficiat de impresionante decoruri şi efecte speciale. Una dintre piesele cele mai mari şi mai complicate de pe platou a fost liftul cazinoului, care cântărea mai bine de o tonă şi avea câte o cabina funcţională la fiecare nivel al cazinoului.

Cu toate acestea, la film s-a lucrat cu mult entuziasm. Regizorul Steven Soderbergh spune că nici măcar nu terminase "Ocean's Twelve" că şi începuse să se gândească la "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13": "Tocmai terminam al doilea film şi m-am gândit că ar fi distractiv să mă întorc la Las Vegas pentru următorul. Am fost motivat şi de actorii care au vrut să lucreze din nou împreună. Întotdeauna am mers pe ideea că trebuie sa joace toţi. Ori ne întoarcem cu toţii pentru un nou proiect, ori niciunul nu se mai întoarce".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici