Filmul "Plăcintă americană: Din nou pe felie", din 6 aprilie, în cinematografele româneşti - VIDEO

Filmul "Plăcintă americană: Din nou pe felie", continuarea celebrului film american cu adolescenţi, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 6 aprilie, informează distribuitorii, RoImage 2000.

1295 afișări
Imaginea articolului Filmul "Plăcintă americană: Din nou pe felie", din 6 aprilie, în cinematografele româneşti - VIDEO

Filmul "Plăcintă americană: Din nou pe felie", din 6 aprilie, în cinematografele româneşti

Din distribuţie fac parte Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge şi Eugene Levy.

Regia este semnată de Jon Hurwitz şi Hayden Schlossberg.

În comedia "Plăcintă americană: Din nou pe felie" personajele cu care publicul a făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întâlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

În vara lui ’99 patru băieţi din micul orăşel din Michigan şi-au început aventura vieţii lor în încercarea de a-şi pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim şi Michelle s-au căsătorit, în timp de Kevin şi Vicky şi-au spus "la revedere". Drumurile lui Oz şi ale lui Heather s-au despărţit, iar Finch încă mai suspină după mama lui Stifler. Acum, aceşti prieteni de-o viaţă se întorc în oraşul natal ca adulţi care caută să regăsească inspiraţia de a trăi nebuneşte de la adolescenţii hormonali care au fost, şi care au creat o legendă a filmelor de comedie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici