Fiul chitaristului Ronnie Wood a fost bătut cu o bâtă de baseball, în Grecia

Fiul chitaristului Ronnie Wood, din trupa The Rolling Stones, a fost bătut cu cruzime cu o bâtă de baseball, în timp ce se afla în vacanţă în Grecia.

308 afișări
Imaginea articolului Fiul chitaristului Ronnie Wood a fost bătut cu o bâtă de baseball, în Grecia

Fiul chitaristului Ronnie Wood a fost bătut cu o bâtă de baseball, în Grecia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tyrone, fiul cel mic al chitaristului britanic, a fost atacat în timp ce-şi petrecea vacanţa în Grecia, alegându-se în urma acestei agresiuni cu o mână fracturată şi numeroase contuzii, informează contactmusic.com.

"Tyrone a încasat o bătaie foarte urâtă. A fost bătut cu o bâtă de baseball. Acum e ok, dar e cu adevărat zguduit de pe urma acelui incident", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Ronnie Wood, care a împlinit recent 64 de ani, s-a oferit să îşi aducă acasă fiul în vârstă de 27 de ani, cu un avion privat.

Nu au fost comunicate detalii privind identitatea agresorului şi nici motivele sale.

Tyrone Wood este proprietarul unei galerii de artă, iar mama lui este Jo Wood, cea de-a doua soţie a lui Ronnie Wood. Chitaristul mai are doi copii - o fiică, Leah, a cărei mamă este tot Jo Wood, şi un fiu, Jesse, provenind din prima căsătorie a artistului cu Krissy Wood.

Ronnie Wood face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Mick Jagger, Charlie Watts şi Keith Richards. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici