Fiul lui Britney a ieşit din spital

Fiul cel mic al cântăreţei pop americane Britney Spears a fost spitalizat de urgenţă, la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza unei alergii alimentare, potrivit unui comunicat publicat, luni, pe site-ul oficial al artistei.

7 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Britney a ieşit din spital

Fiul lui Britney a ieşit din spital

Jayden James, în vârstă de doi ani, cel mai mic dintre cei doi copii ai lui Spears şi ai fostului ei soţ, Kevin Federline, a fost internat într-un spital din Mississippi în cursul zilei de duminică. Medicii au declarat că a fost vorba de o reacţie alergică la un aliment necunoscut. Jayden James a părăsit spitalul în cursul zilei de luni.

Potrivit revistei People, care citează o sursă apropiată artistei, băiatul cel mic al lui Britney Spears a avut "o reacţie alergică teribilă", "avea urticarie, se scărpina şi era foarte iritabil".

Cântăreaţa şi mama ei şi-au petrecut noaptea în spitalul din Mississippi. Aceasta a fost prima ieşire a lui Spears împreună cu copiii săi în afara statului California, unde este rezidentă, după ce a pierdut custodia copiilor în favoarea fostului ei soţ, Kevin Federline, potrivit informaţiilor postate pe site-ul revistei People.

Din 2006, Britney Spears, care între anii 2000 şi 2005 a fost cea mai bine plătită cântăreaţă din lume, a avut mari probleme judiciare, artistice şi personale.

În ultimele luni, Spears pare mai hotărâtă ca oricând să-şi pună ordine în viaţă, ducând o existenţă mai discretă şi lucrând la noul ei album, "Circus", care va fi lansat pe 2 decembrie, ziua în care artista va împlini 27 de ani. Primul extras de pe acest album se numeşte "Womanizer" şi a urcat deja pe prima poziţie a clasamentelor din Statele Unite, imediat după lansare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici