Fiul lui Gérard Depardieu, condamnat la două luni de închisoare

Actorul francez Guillaume Depardieu, fiul lui Gérard Depardieu, a fost condamnat, joi, la două luni de închisoare pentru că a condus în stare de ebrietate un scooter, pe 10 februarie, la Bougival, în regiunea pariziană.

19 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Gérard Depardieu, condamnat la două luni de închisoare

Fiul lui Gérard Depardieu, condamnat la două luni de închisoare (Imagine: Mediafax Foto)

Sentinţa a fost dată de tribunalul din Versailles (la vest de Paris).

Avocatul actorului, Jean-Yves Liénard, care nu a fost prezent la tribunal, a anunţat că va face apel.

Procurorul a cerut o pedeapsă de trei luni de închisoare din cauza "mai multor fapte identice" deja judecate săvârşite de Guillaume Depardieu.

În vârstă de 37 de ani, fiul lui Gérard Depardieu a fost condamnat de mai multe ori la închisoare cu suspendare, fiind obligat şi să urmeze o cură de dezintoxicare.

Arestat în noaptea de 10 februarie, în timp ce circula cu un scooter de 50 cm3, Guillaume Depardieu avea peste 2 grame de alcool în sânge. Limita maximă autorizată în Franţa este de 0,5 g/l.

Acesta a explicat poliţiştilor că se întorcea de la o petrecere unde consumase votcă.

Guillaume Depardieu şi-a pierdut piciorul drept în 1996 din cauza unei infecţii contractate în spital, unde fusese internat după un accident de motocicletă.

Printre filmele în care a jucat Guillaume Depardieu se numără "Ne touchez pas la hache" (2007), "Mizerabilii" (2001), "Contele de Monte-Cristo" (1998), "Pola X" (1999), "Toate dimineţile lumii" (1992).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici