Fiul lui Michael Douglas, condamnat la cinci ani de închisoare - VIDEO

Cameron Douglas, fiul actorului Michael Douglas, a fost condamnat, marţi, la cinci ani de închisoare, pentru posesie de heroină şi trafic de cocaină şi mari cantităţi de metamfetamină.

435 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Michael Douglas, condamnat la cinci ani de închisoare - VIDEO

Fiul lui Michael Douglas, condamnat la cinci ani de închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cameron Douglas, în vârstă de 31 de ani, a pledat vinovat, în ianuarie, la toate capetele de acuzare, după ce a fost arestat în 2009, într-o cameră a hotelului Gansevoort Hotel din Manhattan (New York).

În faţa tribunalului din New York, Cameron Douglas şi-a cerut iertare faţă de familia sa pentru "acest coşmar" şi a recunoscut că este dependent de heroină de foarte mult timp.

Tatăl său, actorul Michael Douglas, i-a trimis o scrisoare judecătorului, cerându-i să dea dovadă de indulgenţă. Fiul său, Cameron, se luptă cu dependenţa de droguri încă de la vârsta de 13 ani.

"Am o idee despre presiunea resimţită de cineva care îşi caută propria identitate atunci când a crescut având un tată celebru", a mărturisit actorul Michael Douglas, al cărui tată este renumitul actor Kirk Douglas. "Nu sunt însă sigur că pot să înţeleg ce înseamnă să te descurci atunci când ai două generaţii de celebrităţi în familie", a adãugat acesta.

Într-o scrisoare separată, soţia lui Michael Douglas, actriţa Catherine Zeta-Jones, şi-a exprimat la rândul ei sprijinul pentru fiul ei vitreg.

"Niciodată, de-a lungul anilor, Cameron nu s-a arătat afectat de această boală care l-a măcinat, nu a fost agresiv faţă de fraţii săi, nu a avut niciodată un comportament abuziv faţă de familia sa. Fiul meu vitreg este o persoană iubitoare, politicoasă şi de încredere", a scris actriţa galeză.

Michael Douglas s-a prezentat la audierea de marţi a fiului său, fără a fi însă însoţit de Catherine Zeta-Jones.

Deşi a primit o condamnare de cinci ani, justiţia americană va ţine seama şi de perioada în care Cameron Douglas a fost arestat şi reţinut de poliţie, deoarece el a petrecut deja aproape un an în închisoare.

Cameron Douglas a acceptat, totodată, să coopereze cu agenţii brigăzilor antidrog care investighează alte cazuri.

Anchetatorii spun că Douglas a câştigat zeci de mii de dolari din traficul de metamfetamină, o substanţă pe care, în convorbirile telefonice care au fost interceptate, o numea "aluat" sau "săruri de baie". Potrivit documentelor judiciare, Douglas a primit, în perioada 2006 - 2009, cantităţi mari de metamfetamine în California, ulterior acestea fiind trimise la New York, prin intermediul serviciului de curierat FedEx.

Cameron Douglas a mai fost arestat în 2007, pentru posesie de cocaină. Avocatul lui a susţinut atunci că poliţistul care l-a arestat nu a urmat procedurile corespunzătoare.

Cameron Douglas este fiul actorului Michael Douglas şi al Diandrei Morrell Douglas şi, totodată, nepotul celebrului actor american Kirk Douglas. Cameron a jucat şi el în filme, printre care "În familie", alături de tatăl şi bunicul său, în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici