Florin Marin sparge banii moşteniţi după moartea iubitului său, Philip Clements. Familia britanicului este revoltată

  • Florin Marin, 28 de ani, a fost căsătorit cu Philip Clements, 81 de ani.
  • Anul trecut, vicarul Clements s-a îmbolnăvit şi a decedat în Bucureşti.
  • Ca să fie mai relaxat, românul are o nouă relaţie şi a vânzut apartamentul moştenit.
2466 afișări
Imaginea articolului Florin Marin sparge banii moşteniţi după moartea iubitului său, Philip Clements. Familia britanicului este revoltată

Florin Marin sparge banii moşteniţi după moartea iubitului său, Philip Clements. Familia britanicului este revoltată

Florin Marin, 28 de ani, vrea să îşi cumpere o casă nouă şi o maşină cu banii rezultaţi de pe urma vânzării apartamentului lăsat moştenire de soţul său, Philip Clements, care s-a stins anul trecut, la vârsta de 81 de ani.

Clements, care s-a mutat la Bucureşti pentru a fi alături de Marin, a murit pe 31 mai 2020 şi a lăsat toată averea în mâinile junelui român cu care se căsătorise în Anglia, scrie Daily Mail.

Florin a spus că după decesul lui Clements a fost ţinta vânătorilor de moşteniri.
„După ce Philip a murit, mulţi oameni erau interesaţi să aibă o relaţie cu mine. Ştiu de ce. Din cauza banilor care mi-au rămas. Dar nu sunt prost”, a continuat românul.

Florin Marin, în vârstă de 28 de ani, a interzis familiei lui Philip să participe la înmormântarea soţului său, după ce a fost taxat drept „lipitoare”, iar acum spune că vrea să-şi cheltuiască banii după ce a vândut apartamentul de lux lăsat de soţ.

„Vreau să fiu mai relaxat după tot acest an. Am decis să vând apartamentul pe care mi l-a cumpărat Philip. Îl vând pentru că vreau să fiu mai relaxat şi să închei toată povestea asta”, a declarant Florin.

Florin Marin, văduv de două luni, şi-a găsit un nou iubit: „Am încercat să încep o nouă relaţie, pentru că Philip spunea tot timpul: «Când voi muri, nu te opri aici şi continuă să căutaţi pe altcineva, nu va fi o problemă»”.

Clements s-a mutat în România anul trecut, înainte de a se îmbolnăvi în mai şi a fost dus la un spital din Bucureşti, după ce a rămas fără medicamente în timpul pandemiei de coronavirus.

Florin a interzis familiei lui Philip să participe la înmormântare. Rudele furioase ale lui Clements au spus de multe ori că intenţiile lui Florin erau ascunse.
„I-am spus fratelui meu de multe ori. Florin nu este altceva decât un căutător de averi care şi-a propus să-l jefuiască pe fratele meu din momentul în care s-au întâlnit. Şi acum are ceea ce şi-a dorit”, a declarat Anthony, fratele lui Philip.

„Omul este o ruşine. Ceea ce s-a întâmplat vorbeşte de la sine. Florin a încasat bani, s-a descurcat foarte bine cu fratele meu”, a continuat acesta.
„Trebuia să moştenim averea lui Philip, dar acum totul a plecat la Florin. Dar nu este vorba de bani, pentru că aş prefera să-l am pe fratele meu în viaţă. Ceea ce ne supără este felul în care a fost tratat de soţul său”, a mai spus Anthony.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici