Forest Whitaker datorează fiscului american peste 185.000 de dolari

Actorul Forest Whitaker datorează fiscului din statul american California suma de 185.253 de dolari reprezentând taxe şi impozite neachitate, informează contactmusic.com.

24 afișări
Imaginea articolului Forest Whitaker datorează fiscului american peste 185.000 de dolari

Forest Whitaker datorează fiscului american peste 185.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Whitaker are din nou probleme cu autorităţile din California care au emis pe numele actorului şi al soţiei acestuia, Keisha, o somaţie de plată şi au depus o plângere, în ianuarie, la County Recorder of Deeds din Los Angeles.

Nu este pentru prima oară când actorul american a rămas în urmă cu plata taxelor datorate - în 2009, publicaţia Detroit News a anunţat că Forest Whitaker datorează statului american 1,27 milioane de dolari reprezentând taxe federale neachitate.

Forest Whitaker a câştigat premiul Oscar pentru rolul dictatorului ugandez Idi Amin din filmul "Ultimul rege al Scoţiei" (2006). El urmează să apară pe afişele filmelor "Hurricane Season", "Repossession Mambo", "Where the Wild Things Are" şi "My Own Love Song".

Totodată, actorul american urmează să joace, să regizeze şi să fie coscenaristul filmului "What a Wonderful World", o peliculă biografică despre legenda muzicii jazz Louis Armstrong.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici