Forest Whitaker va regiza un serial de televiziune

Forest Whitaker, câştigătorul unui premiu Oscar, va produce şi regiza un serial de televiziune foarte asemănător cu "Clanul Soprano", a cărui acţiune se va desfăşura în lumea traficanţilor de arme.

1 afișare
Imaginea articolului Forest Whitaker va regiza un serial de televiziune

Forest Whitaker va regiza un serial de televiziune

Filmul va fi produs de Fox TV Studios, precizează hollywoodreporter.com.

Scenariul serialului TV, care nu a primit încă un titlu oficial, va fi semnat de Jeremy Martin şi Matthew Donlan.

Aceasta este cea de-a doua colaborare dintre Fox TV Studios şi Whitaker, după serialul de succes "Lege şi fărădelege/ The Shield".

Whitaker a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor la ediţia de anul acesta a premiilor Academiei americane pentru rolul dictatorului ugandez Idi Amin, din "Ultimul rege al Scoţiei".

Următoarele două mari proiecte ale lui Whitaker sunt un thriller poliţist, în care va juca alături de Keanu Reeves, "The Night Watchman", şi un film în care va juca alături şi sub bagheta lui Denzel Washington, "The Great Debaters".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici