Formaţia Vama lansează videoclipul "Tata taie porcu'" (Video)

Formaţia Vama lansează videoclipul piesei "Tata taie porcu'", realizat sub forma unei animaţii ce se vrea a fi o satiră adusă normelor europene şi scenei politice, informează reprezentanţii trupei.

65 afișări
Imaginea articolului Formaţia Vama lansează videoclipul "Tata taie porcu'" (Video)

Tudor Chirilă, solistul formaţiei Vama (Imagine: Mediafax Foto)

Membrii formaţiei consideră că piesa este potrivită, cu atât mai mult cu cât vine în contextul campaniei electorale, al nemulţumirii generale faţă de clasa politică românească şi al rezultatelor dezamăgitoare ale acesteia.

Pornind de la mesajul piesei "Tata taie porcu'", trupa Vama a decis să susţină un porc adevărat în campania electorală pentru alegerile parlamentare. "Membru al Asociaţiei Porcii fără Limite, fiind expresia curentului politic de stâng împrejur şi având un program axat pe doctrina îngrăşării în ajun, porcul îşi asumă promovarea democraţiei, cât şi dezvoltarea personală în greutate, în funcţie şi mai ales în bani. Mesajul electoral al porcului este «Eu cu mine trăim bine»", susţin membrii trupei.

Piesa "Tata taie porcu'" este inclusă pe primul album al formaţiei, intitulat "Vama", care a fost lansat în vara acestui an. Materialul mai cuprinde piese precum "Bed for Love" şi "Pe sârmă", care beneficiază deja de videoclipuri, lansate într-un mod inedit.

Tata taie porcu`

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici