Formaţia W.A.S.P. concertează la Bucureşti

Formaţia americană heavy metal W.A.S.P. va susţine un concert la Bucureşti, pe 16 noiembrie, informează organizatorii evenimentului, Promusic Production şi Maximum Rock.

42 afișări
Imaginea articolului Formaţia W.A.S.P. concertează la Bucureşti

Formaţia W.A.S.P. concertează la Bucureşti

Formaţia va reveni în România după ce, în 2006, a susţinut un concert la Cluj-Napoca.

Locul de desfăşurare a concertului din Capitală, precum şi celelalte amănunte legate de eveniment urmează să fie anunţate în curând.

Concertul de la Bucureşti va promova un nou material discografic al trupei, albumul "Babylon", care va fi lansat pe 12 octombrie.

W.A.S.P. este una dintre cele mai cunoscute formaţii americane de heavy metal. Formată în 1982, de Blackie Lawless, trupa are la activ 13 materiale discografice ce au propulsat-o în cele mai importante topuri muzicale din Europa şi America.

Hituri precum "I Wanna Be Somebody", "Forever Free" şi "Wild Child" au strâns sute de mii de fani în jurul formaţiei, făcând posibile numeroase concerte sold-out.

În prezent, trupa este formată din Blackie Lawless - voce, chitară, Doug Blair - chitară, Mike Duda - bas şi Mike Dupke - tobe.

W.A.S.P - I Wanna Be Somebody

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici