Forţele de securitate iraniene au capturat doi porumbei spioni!

Forţele de securitate iraniene au interceptat doi "porumbei-spioni" în apropiere de centrul de îmbogăţire a uraniului de la Natanz, din centrul ţării, a informat luni cotidianul Etemad Melli.

83 afișări
Imaginea articolului Forţele de securitate iraniene au capturat doi porumbei spioni!

Forţele de securitate iraniene au capturat doi porumbei spioni!

Unul dintre porumbei a fost capturat în apropiere de o uzină care produce apă de trandafir în oraşul Kashan, situat la câteva zeci de kilometri de centrul de îmbogăţire a uraniului, potrivit unei surse anonime, citate de cotidian, care mai precizează că porumbelul purta un inel metalic şi fire invizibile.

"Mai devreme, în cursul acestei luni, un (alt, n. red.) porumbel negru a fost prins şi purta un inel metalic, cu fire invizibile", a adăugat sursa citată de cotidian.

Publicaţia nu oferă nici o informaţie care să susţină acuzaţiile de spionaj în privinţa păsărilor.

Uzina de îmbogăţire a uraniului, situată între oraşele Kashan şi Natanz, este în centrul dosarului nuclear iranian, care a provocat disensiuni între Teheran şi ţările occidentale, în primul rând Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici