Fostul iubit al lui George Michael refuză să plece din casa în care a locuit cu regretatul cântăreţ, în ciuda solicitărilor familiei

Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, nu vrea să părăsească locuinţa în care a stat împreună cu regretatul cântăreţ, în ciuda scrisorilor trimise de familia artistului, arată periodicul britanic The Sun.

1123 afișări
Imaginea articolului Fostul iubit al lui George Michael refuză să plece din casa în care a locuit cu regretatul cântăreţ, în ciuda solicitărilor familiei

Fostul iubit al lui George Michael refuză să plece din casa în care a locuit cu regretatul cântăreţ, în ciuda solicitărilor familiei

Fadi, în vârstă de 45 de ani, continuă să ocupe casa în valoare de 5 milioane de lire sterline la 18 luni de la moartea cântăreţului.

Surse din apropierea familiei regretatului muzician arată că Fadi, în vârstă de 46 de ani a refuzat să plece, cu toate că i s-au trimis mai multe scrisori şi rugăminţi.

Casa se află în apropiere de Regent’s Park, din Londra, la mică distanţă de fosta locuinţă a vedetei, care se află în Hampstead.

Muzicianul mai deţinea încă o locuinţă în Goring, Oxon, unde a şi fost găsit mort de Fadi. Jurnaliştii spun că familia lui George Michael i-a oferit lui Fadi suma de 250.000 de lire sterline după moartea muzicianului, dar cea mai mare parte din sumă acesta ar fi folosit-o pentru o vacanţă petrecută în Australia.

La începutul lui 2018, Fadi a anunţat că vinde maşina marca Range Rover pe care a primit-o de la George Michael.

George şi Fadi au fost împreună între 2012 şi 2016.

George Michael, care a murit la vârsta de 53 de ani, a vândut peste 120 de milioane de albume pe plan internaţional, din care 80 de milioane solo şi restul ca membru al duoului Wham!, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith" şi "Last Christmas". Michael a fost recompensat de-a lungul carierei cu numeroase premii, printre care trei Brit Awards, patru MTV Video Music Awards şi două Grammy din opt nominalizări. După ce a făcut public faptul că era gay, a militat pentru drepturile comunităţii LGBT şi a ajutat la strângerea de fonduri pentru asociaţii anti-SIDA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici