FOTO | Cum arată cea mai sobră ţinută adoptată de Brigitte Macron. A renunţat la fusta mini

Prima doamnă a Franţei a bifat o premieră recent, renunţând la fustele mini în cadrul întânirilor oficiale.

4910 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cum arată cea mai sobră ţinută adoptată de Brigitte Macron. A renunţat la fusta mini

FOTO | Cum arată cea mai sobră ţinută adoptată de Brigitte Macron. A renunţat la fusta mini

O rochie bleumarin, cu mâneci lungi, cu decolteu pătrat, lungă peste genunchi. O premieră, pentru Brigitte Macron (64 de ani), care de când a devenit prima doamnă a Franţei, ne-a obişnuit cu fuste şi rochii mult deasupra genunchilor.

Asta până la cel mai recent eveniment diplomatic găzduit de soţii Macron la Palatul Elysée din Paris. Emmanuel şi Brigitte Macron i-au primit pe preşedintele Libanului, Michel Aoun, şi pe soţia acestuia, Nadia Aoun, scrie ONE.

Sursă foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici