FOTO | Cum s-au lăsat SURPRINŞI Halep şi Cahill într-o staţiune celebră din Austria

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) şi australianul Darren Cahill şi-au încheiat colaborarea, dar prietenia dintre ei este încă bine legată. Chiar dacă nu vor mai merge împreună la turnee, cei doi s-au întâlnit din nou la munte, în Austria, unde îşi petrec câteva zile de vacanţă.

4355 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cum s-au lăsat SURPRINŞI Halep şi Cahill într-o staţiune celebră din Austria

FOTO | Cum s-au lăsat SURPRINŞI Halep şi Cahill într-o staţiune selectă din Austria | FOTO

Halep şi Cahill au imortalizat momentul într-o fotografie postată de liderul mondial pe contul său de Instagram. "Să câştigi e important, dar prieteniile sunt pentru totdeauna!", e mesajul transmis de Simona, alături de poză. Cei doi se află în Austria, la Solden.

Simona şi Darren s-au dat cu placa, profitând de zăpada bună pentru sporturile de iarnă.

Pe 9 noiembrie, antrenorul şi sportiva care a câştigat primul turneu de Grand Slam în 2018, Roland Garros, au anunţat că vor întrerupe colaborarea care dura de patru ani. Simona Halep a anunţat că, la începutul lui 2019, va merge fără antrenor la turneele la care va participa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winning is important but friendships are forever 😊 @dc10s

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Nov 20, 2018 at 11:08pm PST

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici