FOTO | Cum se fereşte Naomi Campbell de coronavirus. „Nu mă interesează ce spun oamenii, este sănătatea mea în joc”

  • Pe măsură ce teama de coronavirus devine tot mai acută în rândul oamenilor de pretutindeni, vedetele nu fac excepţie şi iau măsuri preventive împotriva infecţiei cu 2019-nCoV.
  • Naomi Campbell este una dintre cele mai înverşunate adversare ale microbilor de orice fel.
  • Modelul a fost văzut în aeroport, complet echipată împotriva coronavirusului.
468 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cum se fereşte Naomi Campbell de coronavirus. „Nu mă interesează ce spun oamenii, este sănătatea mea în joc”

Sursa: Profimedia Images

Modelul internaţional Naomi Campbell, cunoscută pentru „războiul” declarat microbilor, a fost fotografiată în aeroportul din Los Angeles, purtând un costum de protecţie sub o capă elegantă, precum şi o mască N95, în ton cu „estetica” dictată de coronavirus.
 
Campbell, în vârstă de 49 de ani, nu a uitat să îşi protejeze nici mâinile, purtând mănuşi roz, din latex.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EXCLUSIVE PHOTOS: Naomi Campbell is all of us while traveling over the next few weeks — as she amped up her airplane routine with a hazmat suit and mask amid coronavirus fears. (📸 Anonymous source)

O postare distribuită de Page Six (@pagesix) pe

Mar 10, 2020 la 1:17 PDT
 
„Nu mă interesează ce spun oamenii. Este sănătatea mea în joc şi voi lua toate măsurile pe care le consider necesare”, a spus modelul. „Oriunde te-ai afla, cu atât mai mult într-un avion, oamenii tuşesc şi strănută. Având în vedere cât de mult călătoresc, m-aş expune la riscuri însemnate dacă nu aş avea grijă să îmi respect rutina.” 
 
Campbell a explicat care sunt etapele de la care nu se abate atunci când porneşte la drum într-un videoclip postat pe YouTube. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici