FOTO Daddy Diaz ar putea deveni cel mai mare bulldog francez din lume. Arată ca un „hipopotam mic” şi cântăreşte peste 20kg

  • Un buldog francez care cântăreşte 22 kg ar putea fi cel mai mare din rasa sa din lume.
  • Diaz, cunoscut şi sub numele de Daddy Diaz, este deja "cel mai mare Frenchie din Australia", dar speră să ia acest titlu la nivel mondial.
4725 afișări
Imaginea articolului FOTO Daddy Diaz ar putea deveni cel mai mare bulldog francez din lume. Arată ca un „hipopotam mic” şi cântăreşte peste 20kg

Sursa foto: Instagram

Proprietarul Aden Bedot, din Sydney, şi-a dat seama că Diaz avea să devină un "băiat mare" când avea doar şase luni.

El a spus: „Tatăl său, Bronx, a venit să-l viziteze şi Diaz era aproape mai mare decât el atunci. Prietenii mei sunt proprietarii mamei şi tatălui său, aşa că Diaz încă îşi mai vede părinţii din când în când, ceea ce este destul de mişto”.
 
Ultima dată când a fost cântărit, acesta avea de două ori mai mare decât greutatea medie pentru rasa sa, potrivit Mirror.
 
În general, câinii din rasa bulldog francez ajung la o înălţime de aproximativ 11 până la 12 centimetri, iar masculii cântăresc între 20 şi 28 de kilograme, iar femelele în jur de 16 până la 24 de kilograme.
 
Câinele, în vârstă de patru ani, care a fost descris ca fiind un "hipopotam mic", a adunat 14.600 de urmăritori pe Instagram datorită mărimii sale, oamenii fiind "uimiţi" de cât de mare este. Un utilizator a spus: „Este enorm. Arată exact ca un hipopotam mic - ar putea trece cu uşurinţă drept unul. Diaz - eşti adorabil".

Popularitatea acestei rase a crescut vertiginos începând cu 2004, cu o creştere de 2.747% a numărului de proprietari în Marea Britanie, potrivit cifrelor furnizate de Kennel Club. Cu toate acestea, creşterea cererii a stârnit avertismente cu privire la creşterea câinilor cu faţa plată.

Din cauza botului lor scurt şi a craniului lat şi mai plat, câinii din această rasă sunt predispuşi la o afecţiune cunoscută sub numele de Sindromul de obstrucţie a căilor respiratorii brahicefalice. Aceştia pot suferi de probleme de piele, gene inversate, luxaţie de rotulă şi afecţiuni ale calculilor renali.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici