FOTO | Emma Watson şi modelul transgender Indya Moore, vedetele Calendarului Pirelli 2020. Fotograful s-a inspirat din piesa de teatru „Romeo şi Julieta"

Actriţele Emma Watson şi Kristen Stewart şi modelul transgender Indya Moore se numără printre vedetele care au pozat pentru ediţia din 2020 a celebrului Calendar Pirelli, pentru care fotograful italian Paolo Roversi s-a inspirat din piesa de teatru „Romeo şi Julieta" a lui William Shakespeare.

1209 afișări
Imaginea articolului FOTO | Emma Watson şi modelul transgender Indya Moore, vedetele Calendarului Pirelli 2020. Fotograful s-a inspirat din piesa de teatru „Romeo şi Julieta"

FOTO | Emma Watson şi modelul transgender Indya Moore, vedetele Calendarului Pirelli 2020. Fotograful s-a inspirat din piesa de teatru „Romeo şi Julieta"

Şedinţele foto au avut loc în Verona, acolo unde se desfăşoară acţiunea piesei shakespeariene, iar calendarul, cu titlul „Căutând-o pe Julieta/ Looking for Juliet", a fost prezentat marţi în acest oraş din nordul Italiei.

Calendarul este însoţit de un scurtmetraj în care Roversi apare în rolul unui regizor care caută o actriţă pentru rolul Julietei.

Lansat în 1963, calendarul Pirelli, care se adresează unui grup exclusivist de clienţi ai companiei, a prezentat în paginile sale fotografii cu aproape toate modelele şi fotomodelele celebre din ultimele peste cinci decenii.

 

 

 

De-a lungul anilor, calendarul Pirelli a prezentat numeroase fotografii provocatoare, iar pentru multe dintre ele modelele au pozat nud.

În ultimii ani, însă, accentul a fost pus mai degrabă pe teme artistice.

„Societatea se schimbă foarte, foarte rapid şi calendarul Pirelli se schimbă şi el", a declarat Roversi pentru Reuters.

 

 

 

„Nu putea să rămână ca acum 30 de ani... Este interesant de văzut modul în care calendarul Pirelli urmează evoluţia societăţii şi a artei fotografice, a esteticii, a ideii de frumuseţe feminină", a mai spus acesta.

În afară de Watson, Stewart şi Moore, ediţia de anul acesta a calendarului le mai are ca protagoniste pe actriţele Claire Foy, Yara Shahidi şi Mia Goth, cântăreaţa chineză Chris Lee, artista spaniolă Rosalia şi pe fiica lui Roversi, artista Stella Roversi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pirelli,
calendar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici