FOTO | Metoda controversată aleasă de o femeie pentru a-şi disciplina copilul: Flotări pe gresia din baia unui local

  • O femeie din Texas a surprins într-o fotografie un moment neaşteptat la care a fost martoră în toaleta unui local.
  • Imaginea, postată pe Facebook, arată o mamă care îşi pedepseşte copilul punându-l să facă flotări pe gresia din baie.
  • Molly Wooden, cea care a distribuit iniţial postarea, s-a declarat impresionată de cele văzute.
971 afișări
Imaginea articolului FOTO | Metoda controversată aleasă de o femeie pentru a-şi disciplina copilul: Flotări pe gresia din baia unui local

Sura: Facebook Molly Wooden

Molly Wooden a împărtăşit fotografia pe pagina sa de Facebook, unde a scris: „Doamnei din baia holului Hobby: Dacă nu aş fi avut mâinile ocupate ţinându-mi copiii, v-aş fi aplaudat”, aceasta admirând calmul imperturbabil de care a dat dovadă femeia în timp ce număra flotările celui mic. „Avem nevoie de mai mulţi părinţi ca tine”, a continuat ea, părinţi „cărora nu le este teamă de ceea ce cred alţii despre metoda lor de educare”. 
 
Copilul s-ar fi plâns că podeaua toaletei este murdară, însă ar fi primit drept replică: „Nicio problemă, de asta avem săpun.”
 
Fotografia a devenit virală pe Internet, unde a decanşat dispute între utilizatorii reţelei sociale. Metoda aleasă de mama respectivă a fost lăudată şi blamată în egală măsură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici