FOTO Numele Theresei May, scris greşit de 3 ori şi confundat cu cel al unei actriţe din filmele pentru adulţi

Echipa lui Donald Trump a făcut o gafă de amploare înaintea întâlnirii liderului de la Casa Albă cu premierul Marii Britanii, numele oficialului britanic Theresa May fiind scris greşit.

3621 afișări
Imaginea articolului FOTO Numele Theresei May, scris greşit de 3 ori şi confundat cu cel al unei actriţe din filmele pentru adulţi

Gafă de amploare. Numele Theresei May, confundat cu cel al unei actriţe por

Reprezentanţii de la Casa Albă au omis litera ”h” din prenumele premierului britanic, iar Theresa May a devenit Teresa May. Numele scris greşit a apărut de 3 ori în programul trimis presei prin e-mail.

”În această după amiază, preşedintele Donald Trump va avea o întrevedere cu premierul Marii Britanii, Teresa May”, a scris nu o dată echipa lui Donald Trump.

 

În realitate, Teresa May este o actriţă de filme pentru adulţi, care anul trecut a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care spunea că nu de puţine ori a fost confundată cu premierul Marii Britanii.

”Este amuzant cum multă lume crede că eu sunt premierul Marii Britanii! Cât de ignorantă poate să fie lumea”, a notat aceasta.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici