FOTO. Pentru ce sumă îşi vinde Lewis Hamilton casa din Manhattan. Cum arată locuinţa şi cine sunt faimoşii vecini ai pilotului de Formula 1

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (35 de ani) şi-a scos la vânzare casa din Manhattan, în valoare de 52 de milioane de euro. Locuinţa este nefolosită, întrucât sportivul nu a dormit nici măcar o noapte în ea, din cauza programului foarte încărcat din F1.

2396 afișări
Imaginea articolului FOTO. Pentru ce sumă îşi vinde Lewis Hamilton casa din Manhattan. Cum arată locuinţa şi cine sunt faimoşii vecini ai pilotului de Formula 1

Sursa: Profimedia Images

Casa a fost achiziţionată în 2018 pentru suma de 44 de milioane de euro şi este dotată cu şase băi, piscină, bucătărie exterioară, bibliotecă etc.. În zonă mai locuiesc şi alte nume mari din diverse industrii, în special din cea a filmului. Astfel, cel care va cumpăra casa lui Lewis Hamilton va fi vecin cu vedete precum Justin Timberlake, Ryan Reynolds, Bella Hadid, Jennifer Lawrence sau Jake Gyllenhaal.

Lewis Hamilton a cucerit în stagiunea trecută al şaselea titlu mondial din Formula 1 (2008, 2014, 2015, 2017, 2018 şi 2019). În momentul de faţă, britanicul se află pe locul doi în topul piloţilor cu cele mai multe trofee, după germanul Michael Schumacher, cu şapte astfel de distincţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici