FOTO | RO Wine Cluj, ediţia a doua: Sute de vinuri şi mii de vizitatori

Cea de-a doua ediţie clujeană a RO - Wine The International Wine Festival of Romania s-a bucurat de o audienţă peste aşteptări - 3.000 de vizitatori care au gustat din vinurile şi delicatesele prezentate în cele două zile de festival.

489 afișări
Imaginea articolului FOTO | RO Wine Cluj, ediţia a doua: Sute de vinuri şi mii de vizitatori

FOTO | RO Wine Cluj, ediţia a doua: Sute de vinuri şi mii de vizitatori

Sâmbătă dimineaţa, în primele ore ale festivalului, managerii şi responsabilii activi în industria HoReCa au beneficiat de un tur privat al festivalului, iar răspunsul la această invitaţie a fost copleşitor, printre participanţi numărându-se nu doar oameni de afaceri din Cluj, ci din toată Transilvania şi chiar şi din Banat. În ambele după-amieze, spaţiul s-a dovedit a fi neîncăpător, dovadă a numărului de iubitori de vin în continuă creştere în Cluj, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Una dintre revelaţiile târgului a fost Chef Nicolai Tand, al cărui stand tradiţional, cu pâine, slănină, zacuscă şi brânză a fost în permanenţă aglomerat.

De asemenea, Liviu Popescu, fost jurat Master Chef şi co-organizator al festivalului, a delectat audienţa cu specialităţi de gâscă afumată puse la dispozitie de Crama Galicea Mare.

Un loc special l-a ocupat ambasadorul RO - Wine, Nicolae al României.

RO WINE

„A fost suprinzător de multă lume, spre bucuria expozanţilor, dar şi a noastră, a organizatorilor. La fel ca anul trecut, am fost suprinsă să descopăr o atitudine diferită, un aer pe care rar îl găseşti în altă parte, un amestec de relaxare, căldură şi bună dispoziţie care se traduce într-un atmosferă extraordinară. Am avut parte de mulţi oameni deosebiţi, de la jurnalişti şi bloggeri la sportivi de performanţă, de la profesionişti HoReCa la oameni de afaceri, dar s-a simţit cumva că toţi sunt uniţi de pasiunea pentru vin şi pentru produsele gourmet. Am simţit că munca depusă pentru a face o selecţie de vinuri premium şi superpremium a fost pe deplin răsplătită de entuziasmul celor care ne-au trecut pragul”, a declarat Marinela V. Ardelean, co-organizator al evenimentului.

RO - Wine va reveni la Cluj şi anul viitor, în ultimul weekend din octombrie. Până atunci, însă, RO - Wine Bucureşti, care va avea loc in perioda 30 si 31 mai 2020, se află deja în plină pregătire, înscrierile urmând a fi incheiate până la sfârşitul acestui an.

Taguri:
ro wine,
vinuri,
festival

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici