Fotografă celebră, apostrofată de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu ţine cont de părerile fotografilor oficiali, nici măcar atunci când este vorba de celebra Annie Leibovitz, după cum demonstrează un documentar realizat de postul de televiziune BBC despre culisele vieţii de monarh, informează AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Fotografă celebră, apostrofată de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Fotografă celebră, apostrofată de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

În martie, regina a pozat pentru patru fotografii pe care i le-a comandat lui Leibovitz, care a fotografiat multe celebrităţi ale lumii, cel mai adesea în situaţii sau poziţii inedite.

Fotografa a fost repede apostrofată de regină după ce i-a sugerat acesteia, îmbrăcată într-o rochie protocolară, să-şi scoată coroana pentru că părea prea elegantă.

"Cred că ar fi mai bine fără coroană, pentru că rochia...", a sugerat Leibovitz, care a fost imediat întreruptă de Elisabeta a II-a.

"Să fiu mai puţin îmbrăcată? Dar unde credeţi că ne aflăm?", a spus regina, cu o privire glacială, arătând costumul oficial. Elisabeta a II-a a părăsit camera, cu un valet purtând trena lungă a rochiei din catifea albastră în spatele ei. Regina a adăugat: "Nu schimb nimic. E suficient că sunt îmbrăcată aşa, mulţumesc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici