Fotografii cu nuduri ale lui Kate Moss şi Gisele Bundchen, scoase la licitaţie

O serie de fotografii cu nuduri ale unor celebrităţi, precum Kate Moss, Gisele Bundchen şi Brigitte Bardot, realizate de specialişti în domeniu, va fi scoasă la licitaţie la New York, pe 10 aprilie, de casa Christie's.

137 afișări
Imaginea articolului Fotografii cu nuduri ale lui Kate Moss şi Gisele Bundchen, scoase la licitaţie

Kate Moss (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Fotografiile scoase la licitaţie au fost prezentate rar în public, ele făcând parte dintr-o colecţie privată, scoasă la vânzare de Gert Elfering. Acesta este cunoscut pentru că deţine una dintre cele mai bogate colecţii de fotografii realizate de specialişti ai secolului al 20-lea, precum Helmut Newton, Richard Avedon, Man Ray, Robert Mapplethorpe, Guy Bourdin, Cindy Sherman, Diane Arbus şi Horst P. Horst, informează dailymail.co.uk.

Din colecţie fac parte un portret nud al braziliencei Gisele Bundchen şi un altul de acelaşi tip pentru care a pozat Kate Moss, realizate de fotograful Irving Penn, evaluate fiecare la o sumă cuprinsă între 30 - 40.000 de dolari.

Alături de acestea se pot vedea portrete ale simbolului anilor '60 Brigitte Bardot, un nud al actriţei americane Lauren Hutton şi un set de portrete psihedelice ale membrilor trupei Beatles, realizate de fotograful Richard Avedon.

Specialiştii cred că fotografiile vor fi vândute pentru o sumă totală de 2 - 3milioane de lire sterline (4,04 - 6,06 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici