Fotografii inedite cu membrii trupei Beatles, scoase la licitaţie

Mai multe fotografii alb-negru cu membrii trupei Beatles, făcute la mijlocul anilor '60, când "cei patru fantastici" s-au oprit la un hotel de pe coasta sudică a Marii Britanii, vor fi scoase la licitaţie pe 11 august, informează in.movies.yahoo.com.

110 afișări
Imaginea articolului Fotografii inedite cu membrii trupei Beatles, scoase la licitaţie

John Lennon a format alături de Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr trupa Beatles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceste fotografii, care îl prezintă pe John Lennon jucându-se cu un aparat de fotografiat, alături de ceilalţi membri ai trupei, lângă un automobil, au fost realizate de proprietara hotelului Askers Road House din localitatea Bridport din comitatul Dorset.

Proprietara hotelului s-a fotografiat şi ea alături de membrii trupei Beatles, dăruind ulterior aceste fotografii unui prieten. Fiica acestuia a decis să le scoată la vânzare, dar a preferat să nu îşi dezvăluie identitatea.

Un reprezentant al casei de licitaţii Duke din Dorchester, care organizează această licitaţie, a declarat că membrii trupei Beatles au o atitudine relaxată în fotografii. În opinia lor, aceste instantanee au fost realizate în 1966/ 1967.

Licitaţia va avea loc pe 11 august.

John Lennon a format alături de Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr trupa Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici