Fotografiile oficiale de la nunta lui Robbie Williams, publicate în revista Hello!

Fotografiile oficiale de la nunta cântăreţului britanic Robbie Williams cu iubita sa, actriţa americană Ayda Field, celebrată sâmbătă, la Los Angeles, au fost publicate în regim de exclusivitate în revista Hello!, informează dailymail.co.uk.

357 afișări
Imaginea articolului Fotografiile oficiale de la nunta lui Robbie Williams, publicate în revista Hello!

Fotografiile oficiale de la nunta lui Robbie Williams, publicate în revista Hello! (Imagine: www.hellomagazine.com)

Robbie Williams, considerat un afemeiat înainte de relaţia sa cu Ayda Field, s-a confruntat în trecut cu dependenţa de droguri şi medicamente. Însă, la ceremonia de sâmbătă, organizată în reşedinţa lui din Los Angeles, starul britanic i-a mulţumit soţiei sale pentru că "l-a făcut un om mai bun" şi pentru că l-a ajutat să îşi schimbe stilul de viaţă.

Într-un interviu acordat revistei Hello!, Robbie Williams a oferit, totodată, câteva de detalii despre ceremonia de nuntă, în timpul căreia a urcat pe scenă şi a interpretat piesa "Angels" în faţa invitaţilor.

"Ayda arăta ca cea mai frumoasă fată din lume. Decorul a fost magic, i-am avut alături de mine pe membrii familiei şi pe prietenii apropiaţi, iar atunci când Ayda a apărut, arătând atât de radioasă, am fost foarte emoţionat. Sunt cel mai fericit bărbat din lume. Ea mă face să vreau să devin un om mai bun. Şi cu ajutorul ei am devenit un om mai bun", a declarat cântăreţul britanic.

Totodată, starul britanic a dezvăluit că ceremonia de nuntă a fost una neconvenţională - nu a existat niciun cavaler de onoare, iar invitaţii au crezut că vor participa la o petrecere cu tematică James Bond până cu puţine clipe înainte de începerea ceremoniei de căsătorie.

"Singurele lucruri tradiţionale din această ceremonie au fost jurămintele de credinţă. Nu am avut nici o petrecere a viitoarei mirese, nici o petrecere a burlacilor, nici o petrecere pentru cadouri", a adăugat cântăreţul britanic.

Meniul a inclus sushi, friptură, sandvişuri şi un tort cu trei etaje, cu arome diferite. Invitaţii au servit un mic dejun tradiţional britanic la ora 1 a.m. Mirele şi mireasa au mărturisit, totodată, că nu se grăbesc deocamdată să devină părinţi.

La ceremonie au participat aproximativ 60 de persoane, printre care s-au aflat şi părinţii cântăreţului, Jan şi Peter Conway.

Colegii lui Robbie Williams din trupa Take That - Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald şi Jason Orange - nu au fost prezenţi, însă au transmis cuplului mesajele lor de felicitare prin intermediul unei înregistrări video.

Robbie Williams, în vârstă de 36 de ani, şi Ayda Field, în vârstă de 31 de ani, formează un cuplu de peste trei ani. Actriţa americană a apărut în câteva seriale de televiziune, precum "Days of Our Lives", şi în comedia romantică "Studio 60 On The Sunset Strip".

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007. Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That.

Robbie Williams a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Înainte de ceremonia de sâmbătă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

Cuplul îşi va petrece luna de miere în Mexic, iar Robbie Williams va reveni în Marea Britanie luna viitoare, pentru a-şi promova cel mai recent single, intitulat "Shame", şi pentru a susţine un concert pe Twickenham Stadium, în cadrul evenimentului de caritate "Help for Heroes".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici