Frances Bean Cobain, fiica rockerilor Kurt Cobain şi Courtney Love, s-a căsătorit

Frances Bean Cobain, fiica fostului solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain, şi a solistei trupei Hole, Courtney Love, s-a căsătorit cu iubitul ei, rockerul Isaiah Silva, într-o ceremonie secretă, la care mama sa nu a fost invitată, informează contactmusic.com.

1959 afișări
Imaginea articolului Frances Bean Cobain, fiica rockerilor Kurt Cobain şi Courtney Love, s-a căsătorit

Frances Bean Cobain şi Courtney Love (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Frances Bean Cobain, în vârstă de 23 de ani, are o relaţie cu muzicianul Isaiah Silva de cinci ani.

Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie secretă, despre care nici măcar Courtney Love, mama lui Frances, nu a ştiut.

La nunta care ar fi avut loc pe 23 septembrie au participat doar câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului, iar detalii privind locul unde s-a desfăşurat ceremonia nu au fost făcute publice.

Frances şi-ar fi sunat mama pentru a o informa despre căsătoria sa imediat după ceremonie, potrivit unor surse citate de presa internaţională.

Conform surselor citate de mirror.co.uk, Courtney Love ar fi "tristă" că nu a fost invitată la nunta fiicei sale. Cu toate acestea, ea a înţeles motivele care au stat în spatele deciziei fiicei sale, care şi-a dorit o nuntă discretă şi cu puţini invitaţi.

Totodată, Frances a mers pe urmele celebrului său tată, care s-a căsătorit cu Courtney în 1992, în Hawaii, într-o ceremonie la care au fost invitate doar opt persoane. La acea ceremonie, Kurt Cobain a purtat o pijama.

Frances - care avea doar un an şi opt luni când tatăl ei s-a sinucis, în aprilie 1994 - şi Isaiah Silva s-au logodit în octombrie 2011.

Frances şi Courtney au avut o relaţie încordată în trecut. Animozităţile dintre cele două au apărut după ce, în 2009, Frances, la momentul respectiv în vârstă de 17 ani, a cerut instanţei ca mama sa, Courtney, să nu mai fie custodele său. La momentul respectiv, Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, a pierdut custodia fiicei sale, care a fost încredinţată temporar lui Wendy O'Connor şi Kimberly Dawn Cobain, mama, respectiv sora fostului solist al trupei Nirvana. Cu toate acestea, ulterior, relaţia dintre Frances şi Courtney s-a îmbunătăţit.

Kurt Cobain şi Courtney Love s-au cunoscut la începutul anilor 1990, iar relaţia lor a fost una turbulentă, marcată de consumul excesiv de droguri şi de alcool. Cei doi muzicieni s-au căsătorit pe 24 februarie 1992, iar fiica lor, Frances Bean Cobain, s-a născut pe 18 august 1992.

Kurt Cobain avea 27 de ani atunci când s-a sinucis prin împuşcare pe 5 aprilie 1994 în vila lui din Seattle. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit după trei zile.

Trupa Nirvana, înfiinţată de solistul şi chitaristul Kurt Cobain şi de basistul Krist Novoselic la sfârşitul anilor 1980, a adus muzica grunge în curentul mainstream, fiind considerată formaţia emblematică a generaţiei X, din anii 1990, cu hituri precum "Smells Like Teen Spirit" and "Come As You Are".

După sinuciderea lui Kurt Cobain, în 1994, la vârsta de 27 de ani, formaţia s-a destrămat, după ce a lansat trei albume de studio într-o carieră de şapte ani, interval în care Nirvana a vândut 75 de milioane de discuri în toată lumea. Trupa rock Nirvana a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în aprilie 2014.

Courtney Michelle Love, născută pe 9 iulie 1964, este o cântăreaţă de muzică rock şi actriţă americană, nominalizată la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996). Love a devenit celebră în urma mariajului său cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar şi ca solistă a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici