Fratele Dianei spune că sora sa a fost mai expusă decât actuala Prinţesă de Wales

Fratele prinţesei Diana, Earl Spencer, a declarat pentru BBC că atenţia presei la care a fost supusă sora sa a fost „mai periculoasă! decât cea din jurul actualei Prinţese de Wales.

508 afișări
Imaginea articolului Fratele Dianei spune că sora sa a fost mai expusă decât actuala Prinţesă de Wales

Fratele Dianei spune că sora sa a fost mai expusă decât actuala prinţesă de Wales

Într-un interviu care va fi difuzat duminică cu Laura Kuenssberg, el a mai spus că este îngrijorat şi de „ce s-a întâmplat cu adevărul”, pe fondul teoriilor conspiraţiei despre Catherine, actuala prinţesă de Wales.

De asemenea, el a povestit în această săptămână despre violenţele pe care el şi sora sa le-au suferit acasă. Când erau copii, el şi sora sa Diana au fost pedepsiţi de o bonă în moduri „dureroase”, a spus el.

Tocmai a scris o carte, „A Very Private School” (O şcoală foarte privată), despre nivelurile şocante de violenţă şi abuz sexual pe care le-a suferit în copilărie, când a fost trimis la internat la vârsta de opt ani.

Contele Spencer, unul dintre cei mai proeminenţi aristocraţi din ţară, a declarat că „violenţa dăunătoare pentru copii” îi afectează pe aceştia, indiferent de familia în care se nasc.

El este poate cel mai bine cunoscut pentru criticile sale la adresa presei după moartea surorii sale în 1997, când a ţinut un discurs controversat la înmormântare, promiţând să-i protejeze pe William şi Harry de genul de intruziune de care a avut parte mama lor.

Contele detestă acum să vorbească în mod specific despre presiunile asupra celor doi nepoţi ai săi şi despre ruptura dintre ei. Dar, după săptămâni de speculaţii online cu privire la starea de sănătate a actualei Prinţese de Wales, a fost întrebat dacă el crede că presiunile de astăzi sunt mai puternice.

A spus că situaţia a fost mai riscantă pentru Diana, spunând: „Cred că era mai periculos pe vremea aceea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici