Frederic von Anhalt vrea un copil cu Zsa Zsa Gabor

Frederic von Anhalt, soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, a declarat că îşi doreşte un copil cu soţia lui în vârstă de 94 de ani, şi a vizitat, miercuri, o clinică de fertilitate din Beverly Hills.

118 afișări
Imaginea articolului Frederic von Anhalt vrea un copil cu Zsa Zsa Gabor

Frederic von Anhalt vrea un copil cu Zsa Zsa Gabor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi soţia lui în vârstă de 94 de ani s-a confruntat în ultimele luni cu numeroase probleme de sănătate - inclusiv o operaţie de amputare a piciorului drept din cauza unei cangrene -, prinţul Frederic von Anhalt, în vârstă de 67 de ani, a vizitat, miercuri, o clinică de fertilitate din Beverly Hills, deoarece doreşte să îi îndeplinească soţiei sale "visul" de a avea un copil, informează contactmusic.com.

Frederic von Anhalt, care a donat spermă la acea clinică, intenţionează să folosească ADN-ul lui şi un ovul al unei mame surogat, însă afirmă că bebeluşul va fi al lui şi al actriţei Zsa Zsa Gabor şi că abia aşteaptă să-i dea această veste soţiei sale.

"A fost visul dintotdeauna al soţiei mele ca noi să avem un copil... şi chiar dacă nu vom folosi un ovul al ei, ea va fi încântată să afle că am început această procedură. Sunt foarte încântat! Sper că Zsa Zsa să mai rămână alături de noi pentru o vreme. Vreau ca ea să vadă copilul şi să îl ţină în braţe. Va deveni din nou mamă la vârsta de 95 de ani! Mereu şi-a dorit să aibă un băiat", a declarat Frederic von Anhalt.

Singurul copil al actriţei Zsa Zsa Gabor, Francesca, al cărei tată este fostul soţ al actriţei, magnatul din industria hotelieră Conrad Hilton, l-a acuzat în trecut pe Frederic von Anhalt că a creat "o atmosferă de circ" în jurul mamei ei.

Zsa Zsa Gabor s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate şi a fost de multe ori spitalizată după ce şi-a fracturat şoldul, căzând din pat, în iulie 2010. În urma unei infecţii, actriţei i-a fost amputată, în luna ianuarie a acestui an, o mare parte a piciorului drept. Zsa Zsa Gabor a suportat şi o operaţie de reconstrucţie a articulaţiei şoldului, în iulie 2010. Totodată, Zsa Zsa a fost victima unui accident de automobil grav în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral, în 2005.

Zsa Zsa Gabor este ultima supravieţuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale căror cariere au strălucit în industria de divertisment. Zsa Zsa Gabor, desemnată Miss Ungaria în 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actriţă şi a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune. Cunoscută pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, şi din "Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici