Fulham trimite statuia lui Michael Jackson fostului proprietar al clubului, Mohamed Al-Fayed

Gruparea Fulham va trimite fostului proprietar Mohamed Al-Fayed statuia lui Michael Jackson, pe care omul de afaceri egiptean a amplasat-o în apropierea arenei Craven Cottage, a anunţat, joi, clubul englez.

232 afișări
Imaginea articolului Fulham trimite statuia lui Michael Jackson fostului proprietar al clubului, Mohamed Al-Fayed

Statuia lui Michael Jackson, trimisă de Fulham fostului proprietar al clubului Mohamed Al-Fayed (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Statuia celebrului cântăreţ, decedat la 25 iunie 2009, se află din 2011 în spatele tribunei Hammersmith. Al-Fayed a precizat în 2011 că Michael Jackson a fost un suporter al echipei şi de aceea a amplasat statuia lângă stadion.

"Statuia nu face parte din stadion şi va fi dusă fostului proprietar", a declarat un purtător de cuvânt al clubului.

Noul proprietar Shahid Khan, care a cumpărat Fulham în această vară pentru circa 178 de milioane de euro, are intenţia de a moderniza arena Craven Cottage şi statuia lui Michael Jackson nu are loc în proiectul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici