Fundaţia Brittany Murphy înapoiază banii donatorilor

Fundaţia Brittany Murphy va da banii înapoi donatorilor săi pentru că nu sunt "într-adevăr a fundaţie", informează tmz.com.

168 afișări
Imaginea articolului Fundaţia Brittany Murphy înapoiază banii donatorilor

Fundaţia Brittany Murphy înapoiază banii donatorilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tmz.com a făcut public, în weekend, faptul că fundaţia condusă de soţul actriţei Brittany Murphy, Simon Monjack, şi de mama acesteia, Sharon Murphy, nu avea înregistrate legal toate documentele necesare funcţionării unei organizaţii caritabile sau a unei organizaţii nonprofit. Imediat ce tmz.com au cerut explicaţii fundaţiei, site-ul fundaţiei fusese închis.

După câteva ore, pe site a apărut un mesaj prin care se menţiona că banii donaţi fundaţiei Brittany Murphy vor fi înapoiaţi, până ce statutul organizaţiei va fi înregistrat pentru a putea astfel onora cu adevărat dorinţele caritabile ale actriţei.

În prezent, fundaţia Brittany Murphy nu mai primeşte donaţii, potrivit tmz.com.

Actriţa americană Brittany Murphy, cunoscută pentru rolurile din "Clueless" şi "8 Mile", a murit la vârsta de 32 de ani, în urma unui stop cardiac, pe 20 decembrie, în sala de baie a reşedinţei sale din Hollywood Hills. Decesul actriţei a fost accidental şi a fost provocat de o combinaţie de factori - pneumonie, anemie şi intoxicaţie cu medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici