Gael Garcia Bernal va deveni tată pentru a doua oară

Actorul mexican Gael Garcia Bernal şi soţia lui, actriţa argentiniană Dolores Fonzi, vor deveni părinţi pentru a doua oară, informează hollywoodreporter.com.

10 afișări
Imaginea articolului Gael Garcia Bernal va deveni tată pentru a doua oară

Actorul mexican Gael Garcia Bernal şi soţia lui, actriţa argentiniană Dolores Fonzi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Da, vrem să facem un anunţ oficial: ne pregătim să avem încă un copil. Suntem foarte fericiţi!", a anunţat actorul mexican într-un mesaj redactat în limba spaniolă, pe care l-a postat pe Twitter.

Gael Garcia Bernal şi soţia lui, Dolores Fonzi, mai au împreună un fiu, Lazaro, în vârstă de 20 de luni.

Actorul mexican Gael Garcia Bernal, starul filmelor "Babel" şi "Diarios de motocicleta/ Jurnal de călătorie", s-a făcut remarcat şi în peliculele "Şi mama ta la fel!/ Y tu mamá también", "Fidel" şi "Proasta creştere/ La mala educación".

Gael Garcia Bernal va juca alături de Will Ferrell şi de Diego Luna, colegul său din distribuţia filmului "Y tu mamá también", în comedia "Casa de Mi Padre", regizată de Matt Piedmont.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici