GALERIE FOTO Borcănaşe cu jeleuri ”Fluturină” şi cursuri ad-hoc de dans, printre ofertele de Valentine’s Day

Borcănaşe cu jeleuri ”Fluturină” pentru calmarea fluturilor din stomac, pilule pentru (re)îndrăgostire rapidă, torturi în formă de inimă, unul alb şi celălalt roşu, care se vând doar împreună, dar şi cursuri ad-hoc de dans se numără printre ofertele de Valentine’s Day.

660 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Borcănaşe cu jeleuri ”Fluturină” şi cursuri ad-hoc de dans, printre ofertele de Valentine’s Day

GALERIE FOTO Borcănaşe cu jeleuri ”Fluturină” şi cursuri ad-hoc de dans, printre ofertele de Valentine’s Day

Cluj - zboruri cu parapanta, torturi în formă de inimă, borcănaşe cu jeleuri ”Fluturină” şi pilule pentru (re)îndrăgostire rapidă

O firmă care se ocupă de aventuri extreme în Cluj-Napoca a lansat o ofertă de Ziua Îndrăgostiţilor şi anume zboruri cu parapanta pentru cuplurile amatoare de senzaţii tari, acestea urmând să plătească preţul pentru o singură persoană.

Administratorul firmei, Bogdan Hidan, instructor de motoparapantă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că zborul va dura 15 minute la o altitudine cuprinsă între 300 şi 500 de metri.

”Am lansat o ofertă specială pentru Valentine's Day şi Dragobete. Toate cuplurile care vor să încerce un zbor cu motoparapanta se pot înscrie pentru weekendul 18-19 februarie. Acestea vor plăti pentru o persoană, dar vor zbura amândoi, fiecare câte 15 minute, la o altitudine cuprinsă între 300 şi 500 de metri, în funcţie de condiţiile meteo, numai bună pentru a simţi fluturi în stomac. Fiecare va zbura pe rând, însoţit de un instructor, iar din ceea ce am constatat de-a lungul anilor, este că femeile sunt mai curajoase decât bărbaţii în timpul unor astfel de experienţe. Cuplurile vor primi şi o surpriză dulce din partea noastră”, a spus Hidan.

Potrivit acestuia, zborurile vor fi efectuate la ieşirea din comuna comuna Săvădisla, judeţul Cluj, la un preţ de 150 de lei pentru un cuplu de îndrăgostiţi.

Până luni s-au înscris pentru zborul cu motoparapanta 12 cupluri.

 

 

Firma de aventuri extreme a fost înfiinţată la Cluj-Napoca în anul 2010 din dorinţa de a arăta oamenilor că există şi un alt mod de petrecere a timpului liber, la intensitate maximă, asigurând zboruri cu parapanta şi motoparapanta, servicii de caiac, rafting, alpinism şi escaladă, speoturism, tiroliană.

Pe de altă parte, un laborator de cofetărie din Cluj-Napoca a pregătit pentru Ziua Îndrăgostiţilor torturi în formă de inimă, care se vând doar împreună, iar o bombonerie oferă borcănaşe cu jeleuri ”Fluturină”, pentru calmarea fluturilor din stomac şi pilule pentru (re)îndrăgostire rapidă, Love Pills.

Laboratorul condus de Vlad Mureşan, fost concurent la Masterchef, a lansat pentru Sf. Valentin şi Dragobete torturi în formă de inimă, unul alb şi celălalt roşu, care se vând doar împreună.

”Avem un pachet de Valentine s Day şi am îmbrăcat prăjiturile noastre în formă de dragoste. Este vorba despre Douchka şi Sira care se vând sub formă de inimă, monoporţii Inimioare Valentines care nu pot fi achiziţionate individual, dar şi două torturi, unul alb şi unul roşu, în formă de inimă, care se vând doar împreună, şi care cântărec 800 de grame. La cerere, dacă suntem anunţaţi din timp, putem personaliza torturile şi să trecem iniţialele celor doi îndrăgostiţi. Torturile nu conţin zahăr, nici gluten, întăritor de gelatină sau întăritor frişcă, ci folosim doar ciocolată belgiană, amestecată cu lapte şi infuzate cu diferite arome, cum ar fi cardamon şi ceai negru”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Vlad Mureşan.

O bombonerie din municipiu oferă, de Ziua Îndrăgostiţilor, borcănaşe de ”Love Pills” şi ”Fluturină” pline cu diverse sortimente de jeleuri.

”Am pregătit pentru îndrăgostiţi borcănaşe de jeleuri Love Pills, pilule pentru (re)îndrăgostire rapidă, care se administrează împreună cu priviri dulci şi zâmbete calde, şi care are şi Love-o-metru încorporat, sau Fluturină, pentru calmarea fluturilor din stomac. Avem şi un set de şapte borcănaşe cu bomboane pentru fiecare zi din săptămână cu mesaje de dragoste”, a spus Camelia Misin, reprezentanta bomboneriei.

 

 

Alba Iulia - desert gratuit la un hotel pentru cuplurile care nu folosesc telefonul în timpul mesei

Un hotel de patru stele din centrul municipiului Alba Iulia oferă desertul gratuit cuplurilor care servesc masa în perioada 10-14 februarie, dacă nu îşi folosesc telefoanele mobile, oferta fiind făcută cu ocazia Valentine`s Day.

Reprezentanţii hotelului au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că îndrăgostiţii vor primi câte o cutie unde îşi vor închide telefoanele, iar dacă reuşesc ”să reziste” vor primi desertul din partea casei, o felie de tort de ciocolată cu îngheţată.

Această idee a venit după ce reprezentanţii hotelului au observat că oamenii îşi petrec mult timp când sunt la masă fără să socializeze, privind în ecranul colorat al telefonului, iar astfel ”nu au cum să sărbătorească dragostea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Iulia Guş, marketing manager.

”Ne-am propus să zâmbim şi să fim înconjuraţi de oameni fericiţi, de la colegii din echipă, la parteneri, până la oaspeţii care ne trec pragul. Ştim că cele mai fericite persoane sunt cele care iubesc şi sunt iubite. Ştim, de asemenea, că atunci când comunicăm mai mult, învăţăm să iubim mai mult. Campania noastră este aşadar o invitaţie pe care o adresăm tuturor cuplurilor, indiferent de vârsta lor sau a relaţiei, să uite măcar pentru câteva clipe de tehnologie, să vorbească, să se privească în ochi, să se reconecteze”, a spus Iulia Guş.

Mai mult, cuplurile care se vor convinge că această este utilă pentru consolidarea relaţiei vor avea posibilitatea să-şi achiziţioneze cutia, la preţul de 20 de lei, pentru a o folosi de fiecare dată când sunt la masă.

”Noi nu facem profit din cutii sau din masă pentru că dăm desertul din partea casei, dar vrem ca oamenii să fie mai fericiţi, învăţând din această experienţă. Dincolo de strategia de marketing la care am apelat, chiar ne dorim să renunţe lumea la telefon şi să fie mai fericită”, a mai spus Iulia Guş.

Oamenii au început să glumească pe seama acestei oferte, iar unii cer două deserturi, întrucât au două telefoane, iar alţii le scriu pe pagina de socializare reprezentanţilor hotelului să pregătească o cutie mai mare, pentru că ”partenerul are două telefoane şi o tabletă”.

Această provocare va fi lansată şi în perioada 24-26 februarie, de Dragobete.

Restaurantul a pregătit şi un meniu special pentru luna februarie, iar cei care doresc să petreacă noaptea în hotel pot opta pentru "pachetul romantic”, o ofertă care include o noapte de cazare cu early check in şi late check out, primire cu prosecco, căpşuni în ciocolată şi micul dejun servit în cameră.

 

Constanţa - cursuri ad-hoc de dans cu instructori profesionişti, jocuri online, târg de cadouri cu produse tradiţionale româneşti

Un mall din Constanţa le dăruieşte tuturor îndrăgostiţilor din oraş, cu ocazia Valentine’s Day, o zi specială, cu surprize - reduceri cât pentru doi, distracţie şi amintiri de neuitat, jocuri online şi nenumărate premii.

Astfel, marţi, începând cu ora 16.00, a fost pregătit un concert live ce va fi susţinut de Max Dragomir, fost concurent la Vocea României, împreună cu band-ul său. În plus, instructori profesionişti de dans vor oferi cursuri ad-hoc interactive, iar momentele frumoase vor deveni amintiri de neuitat prin fotografiile instant ce vor fi surprinse şi oferite în timpul evenimentului. Special, pentru cele mai îndrăgostite şi curajoase cupluri, un caricaturist va fi pregătit să le ofere un alt fel de portret şi, garantat, un zâmbet pe buze.

Toţi cei care doresc să se bucure de atmosfera pregătită de mall cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor sunt invitaţi să îşi încerce norocul şi la concursul online pregătit pentru ei. Accesând pagina aplicaţiei, aceştia vor descoperi cât de simplu şi distractiv este să câştigi premiile zilnice în momente norocoase, printre care se numără vouchere de 30 de lei, selfie-stick-uri şi produse cosmetice, precum şi pe cele săptămânale, pentru cei mai dedicaţi jucători, constând în espressoare sau vouchere de cumpărături de 50 şi 100 lei.

Perfect pentru toţi cei care vor să-şi surprindă persoana iubită cu un cadou în această zi specială, dar şi pentru cei care se gândesc deja la apropiatul Mărţisor, în perioada 11 februarie - 8 martie, mall-ul găzduieşte şi un târg de cadouri cu produse tradiţionale româneşti, handmade sau din materiale preţioase, personalizate sau absolut delicioase.

 

Sinaia - Valentine’s Day Romantic sau Valentine’s Day Aventurier, la hotel

Hotelierii de pe Valea Prahovei au scos oferte pentru ziua Sfântului Valentin şi propun turiştilor cine romantice sau plimbări cu snowmobil-ul.

Astfel, la o vilă cochetă, de 5 margarete, din Sinaia, turiştii pot opta pentru Valentine’s Day Romantic sau Valentine’s Day Aventurier.

Primul pachet, cel romantic, are preţuri cuprinse între 1.080 de lei şi 1.800 de lei, în funcţie de tipul de cameră. Sejurul cuprinde două nopţi de cazare într-una dintre camerele tematice, micul dejun, şampanie şi căpşuni cu frişcă în cameră, iar din partea casei este oferit un buchet de trandafiri. În plus, turiştii au şi câte un masaj de relaxare şi acces la SPA.

Pachetul Valentine’s Day Aventurier costă între 1.330 de lei şi 2.050 de lei. Turiştii beneficiază de aceleaşi servicii ca cei romantici, dar au în plus parte de plimbări pe munte cu snowmobil-ul.

La un hotel de trei stele din Sinaia, Sfântul Valentin costă 559 de lei, camera dublă. Sejurul cuprinde două nopţi de cazare, mic dejun, cadou surpriză în cameră, o cină festivă cu program artistic susţinut de Nico, acces gratuit la piscină, saună sau fitness.

Un hotel de cinci stele din Azuga două nopţi de cazare, cu mic dejun şi cină romantică, costă 395 de euro şi 535 de euro. Pe lângă cazare, sunt incluse delectări în centrul SPA, turiştii au 10 la sută discount la orice tratament SPA&Beauty Salon, iar în cameră, a doua zi, turiştii au coş de fructe, vin spumant, buchet de flori şi fructe învelite în ciocolată. În plus, au parte şi de două şedinte de 30 de minute de Softpack System, un răsfăţ prin care o membrană impermeabilă se umple cu apă caldă şi înveleşte corpul care absoarbe ingredientele din produsele luxuriante de întreţinere corporală.

 

Târgu-Jiu - poezii de dragoste scrise de o poliţistă

Gina Gioancă este angajata Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj din anul 2005, iar din 2013 desfăşoară activităţi specifice relaţiilor cu publicul. Atunci când nu îmbracă uniforma de agent, tânăra îşi aşterne gândurile pe hârtie şi potriveşte cuvintele în versuri. Pasiunea pentru poezie a descoperit-o încă din adolescenţă, însă a trecut-o în plan secund, în favoarea meseriei de poliţist.

Tot prin intermediul poeziilor exprimă cele mai frumoase mesaje de dragoste, "Ochii tăi" fiind doar una dintre ele:

"Din ochii tăi culeg zi de zi, viaţă.
Cu ochii tăi hrănesc atâtea guri!
În ochii tăi găsesc mereu povaţă,
clădind în ei un munte din frânturi...
Din ochii tăi mi-a răsărit întâia iarbă!
Tot ochii tăi ne-au învelit pe amândoi.
Când ochii tăi m-au nins cu frunze moarte,
eu le-am cules, le-am înverzit
cu ochii tăi... ".

Gina Gioancă are 31 de ani, s-a născut în municipiul Târgu-Jiu şi a copilărit în oraşul lui Brâncuşi. Deşi în perioada liceului era apreciată pentru talentul său literar, la îndemnul fratelui său a ales să urmeze Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina, pe care a absolvit-o în decembrie 2005. Dar a continuat şi să scrie versuri. Cu toate acestea, poeziile sale nu au văzut, deocamdată, lumina tiparului.

Primele poezii le-a aşternut pe hârtie în anii de liceu, cu mult înainte să urmeze cariera în slujba statului. Activitatea pe care poliţista o desfăşoară implică o comunicare directă cu cetăţenii, lucru care o inspiră şi mai mult în ceea ce priveşte latura creativă. Problemele oamenilor i-au deschis şi mai mult sufletul către poezie.

"Fratele meu mi-a dat ideea de a urma Şcoala de Poliţie. I s-a părut o meserie potrivită pentru mine. Deşi până atunci nu luasem în calcul această opţiune, atunci când a rostit cuvântul «Poliţie», am simţit că asta trebuie să fac. A fost ca o revelaţie, iar de la un simplu sfat până la realizare nu a fost decât un pas, plăcerea de a scrie rămânând un hobby. În liceu ştiau colegii că scriu. Publicam poezii în revistele şcolii, însă nu a fost o surpriză pentru colegii mei opţiunea pentru Poliţie, pentru că la sfârşitul liceului am spus fiecare pentru ce va opta în viitor. Într-adevăr, colegii şi profesorii considerau că sunt o fire sensibilă şi nu găseau legătura cu meseria de poliţistă, însă şi aici este nevoie de oameni sensibili. De exemplu, la Relaţii cu Publicul, chiar e nevoie de implicare sufletească, de ajutor, de înţelegere şi de sensibilitate. Ne găsim locul fiecare, după sufletul nostru", povesteşte Gina Gioancă.

Cum pasiunile nu se sting niciodată, poliţista transformă experienţa de viaţă în versuri, dedicându-se totodată familiei.

"Mă inspiră viaţa de zi cu zi, tot ce mă înconjoară. Când scriu poezii de dragoste, pentru sufletul meu pereche, i le recit, primind sclipirea din ochii lui ca pe o recompensă", spune poliţista.

"Ţi-am savurat prezenţa plină de culori.
Şi-am reuşit să dobândim un împreună
pe care-l regăsim de-atâtea ori,
doar tu şi eu, doar eu şi tu, de mână!
Când plouă cu gânduri peste noi,
şi-amărăciuni când vin ca o furtună,
ne-nseninăm privindu-ne în ochi,
când tu mă iei, când eu te iau de mână...",
sunt versurile scrise de poliţistă, poezia intitulându-se "Tu şi eu, de mână".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici