GALERIE FOTO Imagini rare cu un leopard negru au fost surprinse în India

  • Un turist în vârstă de 23 de ani a fotografiat un leopard negru în India
  • Bărbatul se afla într-un safari de două zile în Rezervaţia Taboda
  • "Nu am văzut nimic mai frumos, am fost compleşit", a spus turistul
748 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Imagini rare cu un leopard negru au fost surprinse în India

Sursă foto: Profimedia

Un leopard negru, exemplar extrem de rar, a fost fotografiat de către un turist, într-o rezervaţie din India, imaginile devenind virale, relatează LadBible.

Fotograful în vârstă de 23 de ani se afla într-un safari de două zile, în Rezervaţia Taboda, atunci când leopardul negru i-a ieşit în cale. Acesta a spus că a putut observa exemplarul preţ de 40 de minute, timp în care animalul a băut apă dintr-un iaz şi marcându-şi teritoriul.

"Nu am văzut nimic mai frumos, am fost compleşit. În mod normal îl poţi vedea pentru 2-3 minute, dar am fost suficient de norocos să-l privesc timp de 40 de minute", a spus turistul.

Leopardul negru, cunoscut şi sub numele de pantera neagră, este un exemplar extrem de rar, culoarea pielii sale fiind cauzată de melanism - pigmentul negru se dezvoltă excesiv în piele sau păr din cauza unei mutaţii genetice recesive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici