GALERIE FOTO Nadia Comăneci a fost prezentă la Globurile de Aur 2017, unde s-a fotografiat alături de staruri

Nadia Comăneci a fost prezentă la gala Premiilor Globurilor de Aur 2017, desfăşurată duminică noaptea în Los Angeles. Legendara gimnastă s-a fotografiat pe covorul roşu alături de staruri precum Justin Timberlake, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman şi Reese Witherspoon.

5981 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Nadia Comăneci a fost prezentă la Globurile de Aur 2017, unde s-a fotografiat alături de staruri

FOTO Nadia Comăneci a fost prezentă la Globurile de Aur 2017, unde s-a fotografiat alături de staruri (Imagine: Facebook)

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Nadia Comăneci a fost prezentă la gala Premiilor Globurilor de Aur 2017, desfăşurată duminică noaptea în Los Angeles. Nadia, considerată cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, a ajuns pe covorul roşu la braţ cu soţul său, gimnastul american Bart Conner. Legendara gimnastă s-a fotografiat pe covorul roşu alături de staruri precum Justin Timberlake, Sarah Jessica Parker, Reese Witherspoon şi Cuba Gooding Jr.

De asemenea, Nadia a distribuit pe contul său oficial de Facebook o fotografie în care apare alături de gimnasta Simone Biles şi de actriţa Nicole Kidman.

Totodată, Nadia Comăneci s-a fotografiat şi alături de actorul Matt Bomer.

Musicalul "La La Land", în regia lui Damien Chazelle cu Ryan Gosling şi Emma Stone, a fost marele câştigător în cadrul galei Premiilor Globurile de Aur 2017, după ce a obţinut şapte trofee, în toate categoriile în care fusese nominalizat, printre care pentru "cel mai bun film – comedie/ musical" "cel mai bun scenariu", "cea mai bună regie", "cel mai bun cântec", "cea mai bună coloană sonoră."

De asemenea, actorul Ryan Gosling a obţinut trofeul pentru "cel mai bun actor într-un rol principal" pentru interpretarea din "La La Land".

La rândul său, actriţa Emma Stone a fost recompensată cu prestigioasa distincţie pentru "cel mai bun rol principal feminin într-un film comedie/ musical" pentru interpretarea din lungmetrajul ovaţionat de critici, ce reînvie genul de cinema "musical" consacrat la Hollywood în plină glorie a cinematografiei şi a entertainmentului. Lungmetrajul este un tribut adus epocii de aur a musicalurilor hollywoodiene, deşi povestea din film se petrece în contemporaneitate. Gosling interpretează rolul unui pianist de jazz care se îndrăgosteşte de o actriţă debutantă (Emma Stone). Cei doi întâmpină obstacole pe măsură ce-şi clădesc cariere de succes.

Ediţia din acest an a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), a fost prezentată de celebrul actor şi prezentator american Jimmy Fallon, care a fost ajutat de cele trei fiice ale lui Sylvester Stallone, pe nume Sistine, Sophia şi Scarlet, desemnate anterior Miss Globurile de Aur 2017. Evenimentul s-a desfăşurat în noaptea dintre 8 şi 9 ianuarie, la Hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, Los Angeles/

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici