GALERIE FOTO - Vedetele cu fobiile lor

Clovnii, plantele de interior, călătoriile cu trenul sau păianjenii sunt doar câteva dintre fobiile cu care se confruntă anumite celebrităţi.

152 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO - Vedetele cu fobiile lor

Christina Ricci este speriată de plantele de interior (Botanophobia) (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Johnny Depp a mărturisit că este speriat de clovni (Coulrophobia) din cauza "zâmbetului fals, a feţei pictate" şi pentru că par întotdeauna pregătiţi să facă rău.


Sigmund Freud era îngrozit de trenuri, căi ferate sau călătoriile cu trenul (Siderodromophobia).

Billy Bob Thornton declara într-o emisiune a celebrei Oprah că îi este foarte frică de mobila veche (Panophobia). "Poate pentru că într-o viaţă trecută am fost bătut îngrozitor cu un scaun vechi. Nu ştiu exact. Oricum...Nu glumesc. Si nu pot să mănânc în jurul antichităţilor", preciza Thornton.


Madonna are fobie faţă de tunete şi fulgere (Brontophobia).

Cunoscutul tenismen Andre Agassi este îngrozit de păianjeni (Arachnephobia sau Arachnophobia).

Barbra Streisand se temea că era judecată de oamenii din jurul în ei de fiecare dată când se afla în diferite locuri publice (Social Phobia). Cu ajutorul terapiei şi al medicamentelor, cântăreaţa a reuşit să scape de fobie.

Celebrei Marilyn Monroe îi era frică de spaţiile deschise sau de locurile aglomerate (Agoraphobia).

Vezi şi:

GALERIE FOTO - Vedete în reclame

GALERIE FOTO - Vedetele şi tatuajele lor

GALERIE FOTO - Bărbaţi cu stil, din ultimii 50 de ani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici